https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

Oplader iPhone 4

Is de oplader van je iPhone 4 kapot? Of zoek je een andere oplader voor je iPhone 4 of 4s dan de standaard oplader van Apple? i-Mania biedt je een ruim assortiment aan opladers voor de iPhone 4, 4s, maar ook voor andere telefoons, zoals nieuwere iPhones en Samsung toestellen.

Je betaalt bij i-Mania een stuk minder dan bij de meeste andere aanbieders, en je hebt veel keuze aan verschillende opladers.

Een oplader voor je iPhone 4, die ook prima werkt op de 4s en bijvoorbeeld de 3gs, kan je gemakkelijk bestellen en wordt je aangeboden onder gunstige voorwaarden.

Kies de oplader voor je iPhone 4 die bij je past

Bij i-Mania kan je de oplader voor je iPhone 4 kiezen die bij je past. Zo kan je kiezen uit diverse kleuren, zoals lichtblauw, roze of zwart.

Dit ziet er ten eerste mooi uit, en heeft verder als voordeel dat je de oplader van je iPhone 4 of 4s altijd kunt onderscheiden van die van je vrienden of familieleden.

Ook biedt i-Mania datakabels die langer zijn dan de kabel van Apple. Bevinden de stopcontacten zich hoog op de muur, dan kan de standaardkabel te kort zijn.

Doe in dat geval de langere datakabel die je bij ons kunt kopen in de oplader van je iPhone 4, en dan kan je je iPhone gewoon op de grond leggen. Daarnaast bieden we een oplader voor je iPhone 4 met uittrekbaar snoer. Zo komt de kabel nooit in de knoop.

Deze kabel is tevens multifunctioneel en kan je ook gebruiken voor iPhone modellen vanaf de 5 en voor telefoons met micro-USB aansluiting, zoals diverse Samsung modellen.

Zo kunnen ook mensen met een ander model iPhone of een Samsung toestel gebruik maken van de oplader.

i-Mania heeft ook een oplader voor de iPhone 4 in diverse kleuren die geleverd wordt met autolader. Op die manier kan je zowel thuis als in je auto je iPhone opladen en ben je altijd bereikbaar.

Opladers van betrouwbare kwaliteit, tegen aantrekkelijke prijzen

Elke oplader voor de iPhone 4 die wij aanbieden is van betrouwbare kwaliteit en kan je veilig gebruiken met je iPhone.

Daarnaast zijn de prijzen van onze opladers zeer gunstig te noemen. Het bestellen van een oplader voor je iPhone 4 gaat snel en gemakkelijk en je hebt hem snel in huis.

i-Mania biedt alles wat je nodig hebt om prettig je iPhone 4 of 4s te kunnen gebruiken!

Oplader iPhone 4

There are no search result for this landing page.