https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

Originele Xiaomi 1Meer drie coureurs (één Moving Coil + Dual verplaatsen ijzer) Smart Wired Control In-Ear oortelefoon oor Cup voor Xiaomi iPhone iPad iPod Samsung HTC Sony Huawei en andere audioapparaten kreeg hoge resolutie Audio Certification(

Originele Xiaomi 1Meer drie coureurs (één Moving Coil + Dual verplaatsen ijzer) Smart Wired Control In-Ear oortelefoon oor Cup voor Xiaomi iPhone iPad iPod Samsung HTC Sony Huawei en andere audioapparaten kreeg hoge resolutie Audio Certification(

€ 87,95

Verwachte verzenddag is, maandag, 22 juni indien besteld binnen 23 uur en 29 minuten!

Meer kleuren en maten:
  1. Professional drie bestuurders oortelefoon met één bewegende spoel en dual bewegende ijzer die kreeg de hoge resolutie Audio-certificering. Dit ontwerp maakt de hoge frequentie strekt zich uit tot 40kHz zodat deze oortelefoon heeft hoge ruimtelijke resolutie en krachtige levendige geluidseffect.
  2. vaststellen van de Sandwich structuur" samengestelde membraan ontwerp: dubbele PET buitenste en vliegtuigen metal inner. Dientengevolge het egaliseren van de lage medium en hoge frequentie en coördineren van Bas alto en hoge toonhoogte.
  3. maestro Luca Bignardi heeft uitgenodigd voor de toon gezet en bijdragen tot een betere hoorzittingservaring voor de luisteraar.
  4. smart wired besturingstechniek compatibel met zowel android OS en IOS-smartphones zoals: Xiaomi Samsung Huawei iPhone iPad iPod.
  5. onderscheidend bekabelde controlefunctie: antwoord/hang up/afkeuren de oproep de play/pauze/switch de muziek en de stem erkenning functies.
  6. eenvoudig te realiseren hereinbefore bekabelde functie:
  Beantwoorden / ophangen van de oproep afspelen / onderbreken van de muziek: Klik op de sleutel om de oproep te beantwoorden wanneer de oproepen in en klik op de sleutel ophangen het gesprek nadat u klaar bent met het antwoord. Op dezelfde wijze klikt u op de toets om te spelen of te pauzeren van de muziek.
  De oproep weigeren / spraakherkenning: druk op de toets lang op als u niet anser het gesprek wilt wanneer er. Als u wilt dat de open de functie van de erkenning van de stem doe dan de bovengenoemde werking.
  Overschakelen van de muziek: tweemaal klikken aan de vorige muziek triple Klik op de volgende muziek spelen.
  Houd er rekening mee dat de huidige bewerking van verschillende soort smartphones vanwege het verschil van OS variëren kan.
  7. uitgerust met MEMS-microfoon geringe omvang en sterke stabiliteit ontwerpen de afzonderlijke kanalen tot de vraagkwaliteit HD.
  8. hoge kwaliteit materiaal: brei en PET buitenlaag + glasvezelkabel nauwelijks te Twijn rond gemakkelijk te verzamelen.
  9. elegante en mode apperance: aluminiumlegering hoofdtekst nauwkeurige oxidatie en polijsten van technologie deftig gouden kleur.
  10. comfortabel dragen: somatology oor steun en zachte siliconen oordopje omslag voor ontwerpen je oren past.
  11. mini en draagbare design: deze oortelefoon is licht en slank dus gemakkelijk te houden en over te voeren. Deze superieure HiFi koptelefoon is draai om prachtige stereo geluid u uw reis of op kantoor.
  12. voorzien van een roestvrij stalen kabel klem en 8 paren van oordopje dekking.

  "