https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

pink nunchuck controller voor wii

Meer afbeeldingen

pink nunchuck controller voor wii

Normale prijs: € 14,95

Aanbiedings Prijs: € 11,21

Wordt vandaag verzonden indien besteld binnen 2 uur en 55 minuten!

Nunchuk Controller,


Sluit de Nunchuk aan op de Wii-afstandsbediening en maak je klaar voor een game-ervaring, die je nog nooit hebt gehad! Aan rustig stilzitten op de bank kom je niet meer toe!
Gebruik je controller letterlijk als zwaard of als shotgun, ’t is maar nét welke game je speelt. Hak of schiet erop los met uiterste precisie, totdat er niets meer van je vijand over is. De Nunchuk met de ingebouwde versnellingsmeter is een logisch verlengstuk van de Wii-afstandsbediening. Beide accessoires hebben in elke game een eigen specifieke, handige functie. In een first-person shooter als Red Steel bestuur je met de Nunchuk het karakter, terwijl je met de afstandsbediening richt en vuurt. En in het spel American Football maak je met de Nunchuk jouw quarterback ongrijpbaar, terwijl je met de remote naar een vrije teamgenoot zoekt. Vrijwel alle Wii-games hebben zodoende andere functies voor de accessoires.


Let op! Dit zijn geen originele artikelen. Deze zijn wel geschikt voor de Europese spelcomputer en tevens heeft u uiteraard ook op deze artikelen garantie! (conform garantie/retourneringsvoorwaarden)


U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: