https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

PS3 controller

Dat de nieuwste generatie gameconsoles al een tijdje uit zijn betekent niet dat de vorige versies niet meer leuk zijn, want ook je PS3 controller koop je bij i-Mania. Dat wij je scherpe prijzen bieden gaat ook op voor een PS3 controller.

Maar, daar houdt het nog niet mee op! Heftig gamen betekent dat er wel eens een ongelukje kan gebeuren met je PS3 controller, of je zoekt er nog eentje bij om dat samen gamen nu eenmaal leuker is.

De standaard PS3 controller ontdek je uiteraard in ons assortiment, maar we geven je ook de keuze voor een PS3 controller in verscheidene kleuren. Frisse en speelse kleuren zoals rood, roze of bijvoorbeeld goud behoren onder andere tot de keuzes die we je geven.

Een PS3 controller met of zonder draad en in verschillende kleuren is niet alleen mooi om te zien, je zal nooit meer ruzie hebben over van wie welke PS3 controller is...

Ontdek ons aanbod voor je PS3 controller en accessoires

Een PS3 controller en meer voor je favoriete gameconsole. Waarom geef je het uiterlijk van je PS3 niet een mooier uiterlijk in plaats van het saaie zwart. Zo verkopen we ook verschillende Carbon Fiber structuur stickers.

Deze zijn eenvoudig aan te brengen en verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Een accessoire die je de kans geeft om niet één PS3 controller, maar twee tegelijk op te laden of een vervanging van je Blu-Ray speler, wij hebben de originele voor je.

Gamen zoals het hoort, dat is wat je kunt verwachten met wat wij je aanbieden voor je PS3. Alles uit je gameconsole halen met de leukste, handigste en hipste accessoires, doe je samen met i-Mania.

Snel thuis voor een scherpe prijs

Zoals gezegd bieden wij je voor al onze aanbiedingen scherpe prijzen. Ook al is de PS3 al een tijdje op de markt, is het een nog steeds een console om ‘u’ tegen te zeggen.

Met een enorme bibliotheek aan geweldige games, waaronder vele klassiekers die je vaak voor een prikkie op de kop kunt tikken geeft dit apparaat je nog vele jaren gameplezier.

En ook een PS3 controller en andere door ons aangeboden accessoires voor je console zijn voordelig geprijsd. Maak dus snel je keuze, voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden, mits voorradig. Een PS3 controller koop je bij i-Mania!

 

Gerelateerde PS3 controller berichten:


Heb je een AV kabel nodig voor je PS3 kijk dan hier.

There are no search result for this landing page.