https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

PS3 controller kopen

Heb je een PS3 controller nodig, maar vind je de modellen van Sony nogal duur, dan kan je tegen een fractie van de prijs een PS3 controller kopen bij i-Mania.

Dit is ideaal voor als je niet teveel geld meer uit wilt geven aan je PS3, misschien omdat je binnenkort over wilt stappen op een nieuwere spelcomputer.

Je kunt bij ons een PS3 controller kopen die veel goedkoper is, maar die over precies dezelfde functionaliteit beschikt als een controller van Sony.

Het uiterlijk is vrijwel identiek en alle knoppen zijn aanwezig en bevinden zich op dezelfde plekken. Een PS3 controller kopen bij i-Mania betekent dat je langer kunt genieten van je PlayStation 3, zonder dat je veel geld uit hoeft te geven.

Dus is je PS3 controller kapot, of wil je er eentje extra om met meerdere mensen op dezelfde PS3 te kunnen spelen, dan kan je bij i-Mania een PS3 controller kopen.

Een PS3 controller kopen met alle functies, voor weinig geld

Wil je een nieuwe PS3 controller kopen, kijk dan eens naar onze modellen. Ze zijn beschikbaar in vele kleuren, dus je vindt er altijd eentje die je mooi vindt.

Zoals je op de foto’s kunt zien, kan je bij ons een PS3 controller kopen waarbij alles zich op dezelfde plek bevindt als bij die van Sony.

De knoppen hebben ook dezelfde symbolen, wat natuurlijk wel van pas komt, want binnen de games worden die symbolen ook gebruikt. Een PS3 controller kopen bij i-Mania betekent ook dat je deze controller op dezelfde manier op kunt laden als de originele controller.

Het ene eind van de USB kabel gaat in de controller, en het andere eind past in je PlayStation. Zo kom je dus niet halverwege het gamen met een lege batterij te zitten.

Ga je bij i-Mania een PS3 controller kopen, dan is het fijn om te weten dat niet alleen alle knoppen er op zitten, en dat ze op dezelfde plekken zitten, maar dat onze PS3 controller ook over de trilfunctie beschikt.

Op de juiste plekken binnen de games die je speelt zal je controller dus net zo trillen als die van Sony. In alle opzichten kan je bij ons een PS3 controller kopen die een prima vervanger is van een Sony controller.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Als je een PS3 controller gaat kopen en je plaatst je bestelling voor 17.00 uur, dan verzenden wij je controller dezelfde dag nog. Tevens krijg je, als je een PS3 controller gaat kopen, 6 maanden garantie op de controller en heb je een bedenktijd van 14 dagen.

Wij hanteren lage verzendkosten, tezamen met de lage prijs van de controller kan je dus voor weinig geld een PS3 controller kopen waarmee je prettig kunt blijven gamen op je PS3.

Blijf tegen een voordelige prijs genieten van je PS3 door een PS3 controller te kopen bij i-Mania!


There are no search result for this landing page.