https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

PULUZ 12 inch RGB Dimbare LED ring VLogging Selfie fotografie video-verlichting met koude schoen statief bal hoofd & telefoon klem (EU plug)

PULUZ 12 inch RGB Dimbare LED ring VLogging Selfie fotografie video-verlichting met koude schoen statief bal hoofd & telefoon klem (EU plug)

€ 50,95

Verwachte verzenddag is, vrijdag, 17 april indien besteld binnen 23 uur en 39 minuten!

Meer kleuren en maten:
Functies
1. LED-ring licht kan op de houder worden gemonteerd en overal mee naartoe worden genomen het kan ook op elk moment uit de standaard worden verwijderd de statief kogelkop kan 360 graden roteren kan vrij zijn om aan elke hoek aan te passen (de houder is niet inbegrepen).
2. de ring licht is gemaakt van 75pcs energiebesparende LED-kralen het warmtedissipatie is uitstekend constante huidige aandrijving en hoge kleurweergave verzachten de lichtbron en verbeteren de huidskleur in portretten fotografie.
4. RGB-kleuren verlichtingsmodus instelbare helderheid voor uw keuze u de kleur en helderheid heel gemakkelijk aanpassen perfecte helderheid kan worden bereikt zonder extra kleurrijke filters te installeren. Verschillende kleuren van zacht natuurlijk licht verlichten je schoonheid in verschillende gelegenheden.
5. uitgebreide toepassing: het wordt algemeen toegepast op outdoor foto licht vulling licht binnenshuis portret mode advertentie fotografie schieten video etc.
6. lichtgewicht en draagbaar ontwerp: handig om te gebruiken en te dragen wanneer u reist of werkt buiten etc.
7. de functie van warmtedissipatie: metalen omhulsel zelfs als het wordt gebruikt voor een lange tijd is het niet nodig om te vrezen dat de lamp warm zal zijn.
8. de telefoon klem geschikt voor de mobiele telefoon breedte van 5.7-9cm.
9. met nieuwste Bluetooth 4 0 draadloze Smart LED volledige kleurrijke RGBW vulling licht voor een verscheidenheid van scènes vulling licht via Android 4 0 en hoger iOS iPhone 4S boven het systeem slimme apparaten om te regelen uit/op van het invullicht het aanpassen van de kleur en de helderheid van het licht

Specificaties
1. LED kralen: 75pcs SMD 5050 RGBW
2. vermogen: 30W
3. lichte kleur: RGB + wit
4. bedieningsmodi: Bluetooth-APP afstandsbediening
5. externe functie modi: 20 statische kleur en 6 dynamische kleur
6. APP functie modes: Color instelmodus muziekmodus voice control mode getimede schakelmodus
7. afstands afstand: 5-10m
8. signaal methode: infrarood radiofrequentie
9. lichte kleur:
-Rood: golflengte 620-625nm lichtstroom 600mcd/LM
-Groen: golflengte 520-525nm lichtstroom 1000mcd/LM
-Blauw: golflengte 460-465nm lichtstroom 400mcd/LM
-Wit: kleurtemperatuur 6000-6500k