https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

Universele mobiele GPS navigatie beugel HUD Head Up Display auto mobiele telefoon Mount-Stand (met siliconen Anti - pallet)  voor iPhone  Samsung  LG  Nokia  HTC  Xiaomi  Sony  Huawei en andere Smartphones(Gold)

Meer afbeeldingen

Universele mobiele GPS navigatie beugel HUD Head Up Display auto mobiele telefoon Mount-Stand (met siliconen Anti - pallet) voor iPhone Samsung LG Nokia HTC Xiaomi Sony Huawei en andere Smartphones(Gold)

€ 24,95

Wordt dinsdag, 28 mei verzonden indien besteld binnen 7 uur en 57 minuten!

Functies
1. HUD mobiele navigatie beugel exploiteert het geharde organisch glas om te voorkomen dat kras en project navigatie-informatie naar het deelvenster op basis van optische reflectie stelling.
2. Wanneer in de middenconsole geplaatst moeten geen stuurprogramma's buigen om te zien omdat het niet uit het oog zal blokkeren.
3. zo stuurprogramma's kon meer aandacht besteden aan de toestand van de wegen in de buurt.
4. In de tussentijd vermijdt het ontwerp de stuurprogramma's observeren van de toestand van de verre wegen die maakt de navigatie-informatie meer gevisualiseerd en daarmee verbetert de drijvende veiligheid.
5. geschikt voor smartphones tot 6.5 inch.

Installatie
1. de onderdelen moeten worden geïnstalleerd naar de hoofdtekst door te drukken op zoals hieronder getoond.
2. het reinigen van het oppervlak op die moet worden geplaatst. Het is in het algemeen adviseert het oppervlak met gedimde doek schoon te maken. Vervolgens wachten op oppervlak droog.
3. duimstok de base in het zelfklevende oppervlak en juiste pressiemiddel om de bonding effectief na het drogen.
4. zettend de telefoon op de stents anti-slip mat en de Raad van bestuur van organisch glas passende hoek volgens individuele visuele hoek aan te passen.
5. HUD mobiele navigatie beugel kan worden geplaatst op de middenconsole en de beste visuele hoek is 45 graden. Ook kan worden aangepast volgens persoonlijke voorkeur.


Geschikt voor: Universeel.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: