https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

Voor iPhone 8 & 7 Plus 0.3mm 9H oppervlakte hardheid 2.5D gebogen rand explosieveilige Premium getemperd glas terug Screen Protector

€ 4,95

Verwachte verzenddag is, vandaag indien besteld binnen 2 uur en 42 minuten!

Beschrijvingen
1. ultra-dun en uitstekende flexibiliteit. U hoeft niet te zorgen of de reflexen van uw apparaat na het plakken van de film helemaal zou vertragen.
2. hoge hardheid. Deze gehard glas scherm film heeft een hoge hardheid tot 9u hardheid.
3. hoge definitie. De film heeft een hoge lichtdoorlatendheid. Met hoge lichttransmissie en lage licht reflectie kan de film u voorzien van een high definition scherm net zoals gebruikelijk.
4. functionele. De beschermer kan goed passen van uw apparaat en maken een groot verschil op uw apparaat te beschermen tegen krassen vingerafdruk olie stof enzovoort. Wanneer gekleurd met vingerafdruk modder olie of andere bijlagen kan het zonder moeite gereinigd worden.
5. geschikt voor gebruik. Als u wilt plakken van de film is het enige wat dat u hoeft te doen op het scherm grondig reinigen.
6. duurzaam. Met goede prestaties en hoge kwaliteit titanium legering en gehard glas materiaal kan het werken voor een lange tijd.

Waarschuwingen
1. als dit een product van glas is houd er rekening mee dat de randen van het glas de meest kwetsbare gebieden zijn.
2. het is niet aanbevolen om de protector glas opnieuw te gebruiken zodra het toegepast.
3. het gebruik van buitensporig geweld die installeren of verwijderen van de screen protector aan het product schade kan.


Geschikt voor: iPhone 7 Plus iPhone 8 Plus.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: