https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

112mL (4oz) handige Narrow-versie gistingsfles draagbare RVS heupfles (met kleine Funnel)(Silver)

Meer afbeeldingen

112mL (4oz) handige Narrow-versie gistingsfles draagbare RVS heupfles (met kleine Funnel)(Silver)

€ 10,95

Verwachte verzenddag is, woensdag, 15 juli indien besteld binnen 2 dagen, 15 uur en 19 minuten!

1.Quality: we produceren alle onze kolven uit de premium hoge kwaliteit 201 roestvrij staal. Roest en corrosie bestendig en natuurlijk ECO-vriendelijke en BPA-vrij.
2.Instructions: alleen gevuld met wijn niet geschikt voor warm water koolzuurhoudende dranken; wipping met rubber en droge doek als u handafdruk op kruik lichaam laat; schoonmaken voordat u luchten voordat opslag en betalen aandacht voor interne reiniging; zorgvuldig werken voor vele gelegenheden.
3.Cleanning: wassen van servail keer met helder water daarna met geesten (ongeveer 60% alcohol) en moet luchten ken niet schoonmaken binnen met doek voor die resterende vezel schadelijk voor de gezondheid van de boby is.
4.occasions: perfecte grootte voor uw gymtas de auto de fiets en de rugzak om te genieten van uw lange wandelingen sport werk strand school kantoor picknick wandelen kamperen Fietsen weg trip lunchen op de weg voor soep reizen reis rijden Bergsport backpacken hot yoga gym fitness. Het kan ook een zoet en liefde cadeau voor uw familie geliefde en vrienden.