https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

In auto

Of je het nu leuk vindt of niet, de autonome auto’s zijn op komst, en zelfs de meest toegewijde liefhebbers van benzine of dieselmotoren zullen binnenkort het (elektrische) licht zien.Sommige mensen haten hun auto, sommige mensen houden van ze, maar ik ben dol op de mijne. Ik moet zelfs stiekem een kleine bekentenis afleggen: ik ben namelijk smoorverliefd op mijn auto. Zo veel zelfs dat ik er meer van hou dan van mijn familie, vrienden en zelfs mijn lievelings viervoeter.

De liefde voor je auto

Iemands liefde voor zijn of haar auto kan dan ook nooit ontkend worden. Je auto wordt namelijk een deel van jou. Als iemand je er in sommige gevallen serieus geld voor zou aanbieden, zou je er veelal niet twee keer over nadenken om hier nee te zeggen. Het zou in veel gevallen niet het geluksgevoel kunnen vervangen dat je krijgt als je met trots en vreugde in je eigen auto rijdt.Voor alle liefhebbers van hun auto of om de liefde ervoor nog ietsje meer te vergroten biedt i-Mania een heleboel liefdevolle (elektronische) accessoires om je vierwiel bezit nog net even wat comfortabeler te maken.

Prettige accessoires en entertainment voor de (grote) kids

Je kunt hierbij aan velerlei prettige accessoires voor in het interieur denken, zoals autohoezen, opladers en houders voor al jouw gadgets, auto DVR’s, stuurhoezen, lucht verfrissers en bevochtigers, anti-slip matten, opbergsystemen, en nog veel meer nuttige zaken.Heel belangrijk ook, zeker als je kinderen hebt, zijn de entertainment systemen om hen (plus je partner of jezelf) zoet te houden tijdens een lange autorit. Met hun ingebouwde mediaspeler met daarbij veelal aanvullend een cd en dvd speler, of soms zelfs gameconsole, is het wel heel gemakkelijk om je kids de reis stil te houden.

Rijcomfort verhogende middelen

Voor de bestuurder zijn er GPS, audio- en videosystemen om jouw rijcomfort te verhogen. Want waar zou je tegenwoordig nog zijn zonder een GPS systeem die je precies vertelt waar je bent en welke route jij het beste kan nemen om vlot op de eindbestemming aan te komen.Als jouw autoradio net even niet de mogelijkheden kent die jij als moderne gadget en muzieklover gewend bent, dan heeft i-Mania verschillende opties om dit toch nog mogelijk te maken. Dit kunnen radio’s met een ingebouwd scherm en mediaspeler zijn.Je kunt daarnaast ook aan Android/Apple CarPlay koppelingen denken of speciale Bluetooth accessoires die jouw smartphone met je ingebouwde radio verbinden. Deze oplossingen zijn niet alleen ideaal voor het afspelen van muziek vanaf je mobieltje, maar tevens voor handsfree bellen!

Vele onderdelen om je auto te verwennen

Vergeet verder ook niet alle mogelijk i-Mania onderdelen voor een auto alarmsysteem, parkeersensoren en achteruitkijk camera’s, omvormers, verwarmingselementen, ventilatoren, en verlichtingselementen,et cetera. Ook voor het onderhoud ben je bij i-Mania op het juiste adres: onder meer stofzuigers plus andere schoonmaaktools, en voor als het winter is handige ijskrabbers.De liefde voor de auto is groot, zo ook die van i-Mania voor jouw auto. Knuffel hem zodoende goed en verwen je rijdende lieveling met fijne accessoires van i-Mania. Je auto en al haar inzittenden zullen je dankbaar zijn!
top-banner-1_1.jpg
top-banner-2_1.jpg
top-banner-3_1.jpg

On Sale Products

Top Rated