1Over Ons
https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Winkelwagen:

0 item(s)

Welkom op de site van i-Mania

Vanuit Jevy Web Development, een gerenommeerd webdesign- en ontwikkelingsbedrijf, ontstond het initiatief i-Mania op te zetten. Inmiddels is het als jong en dynamisch dochterbedrijf van Jevy op zelfstandige voet verder gegaan. i-Mania is oorspronkelijk opgezet vanwege het gemis in de markt aan een duidelijke en verfrissende webshop als de onze in deze sector. i-Mania zag het als een uitdaging een groot assortiment te verenigen met een vriendelijke service. Met inmiddels meer dan vijftigduizend producten in het assortiment en bijvoorbeeld een snelle verzendservice komen we de klant dan ook echt tegemoet. i-Mania is een eerlijke webshop met hart voor de zaak en een oprecht bedrijf dat naar haar beste kunnen tracht te handelen.

Klanten kunnen bij i-Mania snel en overzichtelijk winkelen in het aanbod dat we hebben. De kwalitatief goede artikelen die zich in het assortiment bevinden weten we u tegen een scherpe prijs aan te bieden. Deels komt dit doordat we voornamelijk uit onze eigen voorraad kunnen putten - dit zorgt tevens voor een snelle levering aan uw adres. De verzending geschiedt in het gros van de gevallen namelijk al op de dag van uw bestelling. Sommige van de artikelen echter, leveren we vanuit bestelling, maar ook hiervoor geldt een relatief snelle levertijd van slechts enkele dagen. Met aanvullende verzendopties, zoals verzending met tracking, komen we u tegemoet in uw wensen - het biedt meer zekerheid en u heeft uw verzending nog sneller in huis (meer informatie over deze en andere opties vindt u via de klantenservice).

i-Mania staat met dit alles dan ook echt voor de goede kwaliteit, de scherpe prijs en de snelle levering van de artikelen uit haar uitgebreide assortiment. Houd onze website goed in de gaten, want vaak nog voor het verschijnen van de nieuwste toestellen vullen wij het assortiment al aan met gloednieuwe, bijbehorende artikelen.

Het team van i-Mania wenst u veel plezier met winkelen op deze website!

 

 

Naam:

i-Mania is een handelsnaam van Jevy Web Development / Jevy WebShops

Vestigingsadres:

Zuidermeerweg 45

Vestigingsplaats:

1652 CT Zuidermeer

Telefoonnummers:

Mocht u telefonisch contact wensen kunt u dit dmv ons contactformulier aanvragen.

Faxnummer:

 

Email adres:

contactformulier

Internetadres:

https://www.i-mania.nl

KvK-nummer:

54353661

Soort inschrijving:

Hoofdvestiging

BTW nummer:

NL851271467B01 / BE0720.765.329  (België)

Bankrelatie:

ING BANK

IBAN nummer:

NL72 INGB 0006 3307 87 TNV i-Mania

BIC nummer:

INGBNL2A