https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

Huis & Tuin

Je huis biedt jou veiligheid, een eigen identiteit en privacy. Maar bovenal is het een plek die je een centrum ofwel een thuis aanreikt, een plek waar je elke ochtend weer vanuit naar school of je werk vertrekt en waar jij iedere avond naar terugkeert… mits je niet thuiswerkt.Er bestaat geen andere plaats zoals thuis en ‘oost, west, thuis best’. Deze laatste uitdrukking geeft aan dat thuis een plek is die behoorlijk wenselijk is. In alle culturen en door de eeuwen heen hebben mensen met verschillende middelen een huis voor zichzelf gecreëerd en voor degenen om wie ze geven.

Een ultieme ontmoetingsplaats

Thuis is altijd een ultieme ontmoetingsplaats, een schuilplaats en een toevluchtsoord geweest om fijn te kunnen ontsnappen aan alle drukte en de opdringerigheid van de wereld eromheen. De meeste mensen zullen in hun leven meer dan één huis hebben, en als een vorig huis niet altijd evenveel geluk bracht, dan is er altijd de mogelijkheid om het beter te doen bij het creëren van een nieuw thuis.Jouw huis zegt veel over wie je bent en wat jij belangrijk in het leven vindt. Je hoeft niet rijk te zijn of een groot huis te hebben om een ruimte te creëren die je constant herinnert aan jouw eigen diepste waarden plus hoop en die jou inspireert om ze te realiseren.

De sfeer in jouw huis

De inrichting en uitstraling van het huis spelen een grote rol bij het bepalen van de sfeer van deze unieke plek. De inrichting van het huis heeft tevens invloed op de stemming van de mensen die in het huis wonen, daarom is het belangrijk om veel aandacht aan de inrichting ervan te besteden.Een goed uitziend huis is met de juiste sloten perfect voor het wegnemen van mogelijke angsten en stress. Het toevoegen van decoratieve accenten en mooi uitziend textiel van i-Mania helpt verder om de aantrekkingskracht in je home te vergroten. Het huis naar wens verbouwen en nieuwe huisdecoratie accenten toevoegen is evenzo altijd een goede gedachte!

Een schoon en comfortabel huis

Ook al spendeer je veel tijd en energie aan het hebben van een aangename woonkamer, vergeet daarnaast niet dat ook jouw keuken een belangrijk centrum van jouw huis is, dus deze aangenaam upgraden met de juiste keukenapparatuur, kookgerei en andere onderdelen van i-Mania is altijd een prima idee.Vergeet natuurlijk ook het comfort van de juiste huishoudelijke apparaten plus fijne badkamer benodigdheden niet om iedere morgen weer fris en vrolijk in een schoon en comfortabel huis aan een nieuwe dag te beginnen.

De voordelen van een tuin

Een tuin of tuinen hebben is daarbij ook belangrijk, en om wel heel veel redenen. Het hebben van een tuin is onder andere goed voor je gezondheid. De gezondheidsvoordelen van tuinieren zijn goed gedocumenteerd. Buiten zijn verhoogt immers jouw blootstelling aan vitamine D en het tuinieren is goed voor de botten en het hart. Een studie wees zelfs uit dat tuinieren het risico op dementie vermindert!Een tuin verbindt je tevens met de natuur. Als mensen hebben we die verbinding voor onze geest en lichaam nodig. Tuinen zijn belangrijk voor kinderen en het erin aanwezig zijn verbetert je humeur, al was het alleen omdat je er na het gebruik van je tuingereedschap ook zo heerlijk in kunt relaxen! Tuinen doen er kortom echt toe!

Het comfort van een balkon

Als jij nou per ongeluk even geen tuin hebt, dan kun toch nog aanzienlijk van een balkon profiteren. Het belangrijkste voordeel van een balkon is de extra ruimte die je ermee krijgt, plus je kunt hier evenzo op jouw gemak genieten van het buitenleven! i-Mania levert daarom talloze fijne producten om jouw balkon leven aangenaam compleet te maken.Een balkon is een geweldige plek om wat tuinmeubilair te hebben en gasten voor gezellige samenkomsten te ontvangen: of het nu gaat om een inhaalslag, een borrel of een etentje. Prettig zittend tuinmeubilair kan je ook aanmoedigen om meer tijd buiten door te brengen, want waarom zou je bijvoorbeeld niet heerlijk genieten van de frisse lucht en de zon in plaats van altijd je boek op de bank in de woonkamer te lezen?Al met al kunnen we concluderen: een beetje i-Mania liefde maakt van een huis en tuin een thuis!

On Sale Products

Top Rated