https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

i-Mania is de leverancier van veel Samsung Galaxy reserveonderdelen. Samsung is vooral bekend als de smartphone fabrikant die al jaren de grenzen van mobiele technologie verlegd en alsook een standaard heeft gezet voor wat een mobieltje zou moeten kunnen.

 

Door allerhande baanbrekende vormfactoren te bouwen en creatieve oplossingen te leveren, heeft de Galaxy serie dan ook al heel veel miljoenen mensen geholpen om vooral onderweg meer te bereiken en bereikbaar te zijn. Samsung is zo dan ook een topper voor velen.

 

Apple en Samsung zijn met z’n tweeën de grote titanen van de smartphone wereld. Als je naar naar een high-end mobiele telefoon op zoek bent, dat zijn dit twee van de populairste opties op de telefoonmarkt. Elk jaar weer concurreren deze telefoons met de allernieuwste functies, cameratechnologie en ontwerpen in het premiumsegment van de markt.

De samsung Galaxy smartphone series

 

Samsung doet dit met name via de Galaxy S serie (en de daarbij behorende Note serie). Deze in 2010 gelanceerde premium Galaxy S serie, is dankzij haar innovatieve ontwerpen en gebruiksgemak door de jaren heen zeer geliefd bij de consument geworden. Het heeft van Samsung alsook één van de populairste smartphone merken ter wereld gemaakt.

 

Samsung biedt daarnaast alsook de Galaxy A serie aan. Hierin vind je mid-range handsets die naar een evenwicht tussen prijs en prestatie streven. Ze missen wellicht enkele van de meest geavanceerde functies van hun grotere S broers, maar ze zijn een aantrekkelijke keuze voor diegenen die een betaalbaardere Samsung smartphone wensen.

 

De Samsung Galaxy J serie is vervolgens het uiterst budgetvriendelijke instapmodel. Ze zijn misschien niet zo goedkoop als de budget handsets van sommige andere fabrikanten, maar in ruil daarvoor krijg je wel een Samsung logo erop en een mobiele telefoon die duurder aanvoelt dan het in werkelijkheid is.

De nieuwe 2021 Samsung Galaxy modellen

 

2021 is een druk jaar voor Samsung’s mobiele telefoon divisie geweest. Het onthulde niet alleen de Galaxy S21 productfamilie maar introduceerde alsmede de Galaxy Z Fold3 en de Galaxy Z Flip3. Deze laatste twee zijn hoogwaardige opvouwbare telefoons.

 

De Galaxy Fold3 is daarbij de eerste opvouwbare Samsung telefoon die een S Pen compatibiliteit biedt. Plus de Galaxy Z Flip3 is waarschijnlijk de belangrijkste nieuwe telefoon van Samsung in jaren, en is alsmede haar meest redelijk geprijsde opvouwbare telefoon tot nu toe. Smartphone wel te verstaan.

 

De Samsung smartphones zijn dus enkele van de mooiste gadgets die er in het afgelopen decennium geproduceerd zijn. Ze zijn niet alleen ongelooflijk geavanceerd, maar ze slagen er ook in om ons leven te verbeteren. Zolang ze het doen, want ze kunnen natuurlijk door een val, of om een andere reden ook kapot gaan...

Een defect Samsung Galaxy scherm

 

Vooral als jouw Samsung Galaxy scherm defect is, dan kan een schermreparatie bij Samsung zelf behoorlijk duur worden. Afhankelijk van het smartphone model, kan de reparatie van een Galaxy A model minimaal 80 euro zijn en die van een S model zelfs tussen de 200 tot 300 euro bedragen.

 

Het is daarom niet altijd logisch om je kapotte Galaxy telefoonscherm door Samsung zelf te laten repareren. Het is dan beter om je kapotte telefoon zelf te repareren, mits je hier vakkundig genoeg voor bent (want wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan jouw apparaat tijdens een installatie), of het anders door een reparatiespecialist elders te laten doen. Dit uiteraard met het juiste vervangende Galaxy telefoonscherm van i-Mania.

Andere Galaxy reserveonderdelen

 

i-Mania biedt echter nog veel meer Galaxy reserveonderdelen aan. Deze collectie bestaat uit een breed scala aan vervangbare onderdelen zoals onder meer LCD digitizers, flex kabels, connectoren, poorten, behuizingen en batterijen om ervoor te zorgen dat jij weer snel van jouw Samsung Galaxy smartphone kunt genieten.

 

 

On Sale Products

Top Rated