Misschien herken je jezelf wel in dit volgende kleine verhaaltje. De Apple iPhone 7 liefde: iOS lust en soms een beetje kabel ellende.



De iPhone 7 is waarschijnlijk al een flinke tijd jouw trouwe partner. Van dag tot dag en van dik tot dun delen jullie al zijn en jouw geheimen met elkaar. Heel intiem weet je dan ook dat je echt aan elkaar gehecht bent.



Lustig poseer jij er flink op los om via zijn camera de aandacht van hem en zijn sociale media vrienden te krijgen. Massaal deelt je iPhone 7 zijn liefde voor jou via Twitter, Facebook of Instagram. En vol bewondering van zijn mooie camera blik op jou wordt er door anderen gezien hoe speciaal jullie relatie is.



Iedereen ziet dus hoe innig jullie iOS romance is en hoe jij hem graag, handtastelijk dat je bent, knuffelt en vertroetelt.



Om die reden is het dan ook hartbrekend en diep ontroerend als je ineens geen contact meer met elkaar kan krijgen. Hij zegt niet meer dat hij je leuk vindt en hoort ook niet meer dat jij denkt dat hij bij je moet blijven. Er lijkt een flinke breuk in jullie liefdesbetrekking.



Gelukkig blijkt het echter na een beetje onderzoek dat het om een ongelukkige samenloop van omstandigheden ging. Er was namelijk letterlijk even sprake van een tijdelijk slecht contact in jullie verbintenis.



Het iPhone 7 kabelverdriet werd snel opgelost met hulp van de iPhone relatiehulp van i-Mania.nl



Na een hernieuwde liefdesvolle kabelverbintenis wordt jij nu weer fijn door jouw iPhone 7 aan het lijntje gehouden. En jullie iOS liaison leeft nog lang en gelukkig!



Echte iPhone 7 liefde wordt gekoesterd via i-Mania.nl