Rock 'o di Kokko!



De kracht van de elektrische gitaar is enorm! Muziekinstrumenten komen en gaan, maar 70 jaar nadat het voor het eerst ontworpen werd, leeft de elektrische gitaar nog steeds krachtig.



Er is geen instrument zo intrigerend en innig verbonden met de geschiedenis van de popmuziek als de elektrische gitaar. Vele belangrijke muziekstijlen zijn er mee grootgebracht, waaronder blues, rock, metal en natuurlijk alle hedendaagse pop.



Er worden steeds minder nieuwe rockalbums gemaakt en verkocht. Sommige fans wijten de opkomst van het internet, streamingdiensten, videogames en het shiften van de interesse van platenlabels naar snellere genres als hiphop en elektronische dansmuziek.



Is rock & roll dan dood? Nee, dat is het absoluut niet. Wat we nodig hebben, zijn gitaarhelden! We hebben nieuwe gezichten nodig die voldoende potentie laten zien om zich als een gitaargod aangebeden te laten worden. Dat is dan ook het moment waar i-Mania.nl naar voren stapt.



Want wat is een gitaarheld of een elektrische gitaar virtuoos zonder de juiste tools. Ja, die gitaar heb je al. Maar wat is een goede rock gitarist zonder Rokko effect pedalen. Lekker jammen is oké, maar we hebben snerpende gitaren nodig die een legendarische sound creëren.



Nee, het zijn niet alleen de accoorden die het er toe doen. Naast die eeltige vingertoppen die op raketsnelheid over jouw gitaarsnaren gaan, willen we meer. We hebben meer actie nodig: een analoog phaser geluid, chorus, vibrato, vertraging en misschien nog een beetje compressie!



Of wil je het nog ruiger doen? Dat kan ook hoor, want Rokko biedt tevens een roterend speaker geluid, tube sound overdrive, high gain distorion en een EQ mini effecten booster!



Wil jij jouw gitaarsound ook voller laten klinken? No problemo, met KOKKO effect pedalen van i-Mania.nl doe je het ideaal.



Kan ik jou enkel nog het plectrum doorgeven, voordat jij op de lijst van beroemde gitaristen toegevoegd wordt en roepen: Rock 'o di Kokko!



Ga ervoor, want samen met Kokko van i-Mania maak je het helemaal!