Als een kind op zoek is naar meer inzicht in zichzelf, persoonlijke ontwikkeling, zelfontplooiing en zelfvertrouwen dan is een speelgoed set van i-Mania ideaal als zelfmanagement workshop voor ieder kleine jongen of meid!



Om het kind namelijk goed op weg te helpen in de aanvang van ultiem genieten in hun jeugdige leven dan zijn de speelgoed mogelijkheden van i-Mania de perfecte keus. De dreumes zal effectief leren waar het goed in is, hem vrij maken van een mogelijke ontdekkings-angst en vooral spontaan handelen!



Je kan hem of haar direct heel veel succes wensen bij iedere stap die het zet en de mooie ontdekkingen die het zal gaan doen.



In deze kinder workshop zelfmanagement staat het werken aan mini-wonderen centraal. De ontdekkingen zullen namelijk niet alleen het kind, maar ook jouzelf flink versteld doen staan!



Het is uiteraard geen standaard training in de klassieke zin van het woord. Maar het is een uiterst avontuurlijke reis die een onvergetelijke indruk op het kind zal maken en waar het op de lange termijn dan ook veel profijt van zal beleven!



Met een speelgoed set van i-Mania.nl leert het kind onbegrensde mogelijkheden kennen en benutten. Al die nieuwe bouwtechnieken zullen uiteraard een verrassend resultaat opleveren.



Alle kinderen die graag hun onontdekte talenten willen leren inzetten, zullen via een behoorlijke inspirerende speelgoed set een wel zeer bijzondere leergang kennen.



Het kind zal snel creatiever leren denken en handelen. Stap voor stap merk je wel hoe het kind als eigen regisseur van zijn bouwproject, al z’n persoonlijke ideeën of soms een uniek kunstig leven verder ontplooit.



Naarmate het kind ouder wordt komt het er achter wat het essentiële verschil is tussen een probleem oplossen en een doel realiseren. De unieke resultaten die eerder behaald zijn worden daarna de inspiratiebronnen voor de inhoud van de toekomstige bouwplannen.



Al deze ontplooiing getuigt natuurlijk duidelijk van het lef om op een bijzonder volwassen manier kinderlijk fijn naar buiten te treden. En dat is uiteraard een behoorlijk compliment waard. Want als een kind goed weet wat het wilt, dan is dat een uitstekend begin voor de toekomst!



Om wellicht nog meer inzicht in zichzelf, een nog grotere persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen te krijgen is het misschien beter om een speciale kinderworkshop tesamen met andere jongens en meisjes te volgen. Want leren om je binnen een groep veilig te voelen en vriendjes te maken is uiteraard de grote stap in het grote sociale leven.



Heb jij als ouder of begeleider al de juiste keuze van een fijne persoonlijke speelgoed set gemaakt? Is het antwoord nee, kijk dan via de link welke kinder zelfmanagement workshop jou het beste lijkt.



De innerlijke krachtontwikkeling voor later als je groot bent, start al vroeg hier bij i-Mania.nl

PS. De inspiratie was afkomstig van springest.nl