Samsung had het vorig jaar flink benauwd met de uitglijder die de Galaxy Note 7-flop teweeg had gebracht. Maar Samsung is weer fier overeind gekrabbeld en is terug met een nieuwe beauty van een smartphone: de Galaxy S8 en S8+. Vriend en vijand zijn er over eens dat dit een super smartphone is en misschien wel één van òf dé beste ooit.En nu komt de Samsung Galaxy Note 8 eraan... en daarmee ook de vraag: wordt dit ook een topper of weer een flopper? Het grootste comeback verhaal rondom deze Note mobiel is veelbelovend te noemen met specificaties om jaloers op te worden.Zo zou het een QHD+ OLED scherm bevatten met 4K resolutie en beschikt het daarnaast zowel voor als achter over gebogen glas met minimale randen. Onder zijn motorkap biedt het een krachtige 3GHz+ octa-core processor met maximaal 6GB RAM en tot 256Gb werkgeheugen. De naam van de royaalste uitvoering wordt waarschijnlijk: Galaxy Note 8 Emperor Edition.Dat klinkt imposant!
Doe grote dingen denken ze dus wederom bij Samsung en niet alleen door een nieuwe phablet aan te leveren. Nee, pak het groots aan en maak zo van een flopper weer een topper!

Eind augustus zullen we het allemaal zeker weten. Tot die tijd wacht ik in de zomer maar lekker relaxed tip top met m'n flip flops af...