Als jij net als ik het reizen in de auto alleen echt dragelijk vindt om te doen met de juiste achtergrondsmuziek, dan geef ik jou geen ongelijk. Luisteren naar je favoriete muziek of podcasts is een geweldige manier om jouw woon-werkverkeer reistijd sneller te laten verlopen en je tevens alert te houden.



In de decembermaand een familielid bezoeken of lekker op vakantie naar een wintersport bestemming gaan is geen doen zonder leuke muziek. In de auto zitten zonder gezellige sfeermuziek is als een kerst vieren zonder ballen in een boom, of een oudejaarsavond zonder nieuwjaarsgroet.



En wens je tijdens deze rit niet continu kerstliedjes aan te horen of in de Alpen een compleet Schlagerfestival door de speakers te laten klinken... dan zijn er veel audio opties waarmee je bijvoorbeeld jouw iPhone of andere smartphone met de luidsprekers van je auto kan verbinden.



Moderne en geavanceerde stereo’s bevatten vaak Bluetooth-mogelijkheden waarmee je het geluid van jouw mobiel of iPod snel via je autoradio kan doorgeven. Maar mocht die ingebouwde autoradio van jou nu even niet zo bij de tijd zijn, dan is dat ook geen probleem hoor!



Veel stereo's bevatten een 3.5 mm audiopoort, waardoor het eveneens heel eenvoudig is om zo’n iPhone aan te sluiten. Bestel bij iMania.nl even een handige 3.5 mm audiokabel, verbind het ene uiteinde met de koptelefoonaansluiting van je smartphone en de andere zijde met de 3.5 mm AUX-ingang op de auto stereo. En dan... Maestro! Lekkere muziek graag!



Muziek, wie kan er nou nog zonder? Wij van iMania.nl zeker niet wanneer we onderweg zijn. Om in de juiste stemming te komen tijdens het roadtrippen luisteren we graag naar onze eigen lekkere muziek. Heb jij al de Spotify travelplaylist al samengesteld? Dan regel ik nu hier bij iMania.nl die 3.5 mm audiokabel wel!



Je weet ‘t: iMania.nl helpt je met genoegen gezellig mee om zonder te flippen lekker muzikaal te trippen!