Hey psssssssst… we hebben een PS3 geheimpie te vertellen!



Er zijn nog steeds een hoop gaming liefhebbers die thuis een Sony PlayStation 3 hebben staan en hoewel veel personen overwegen om hem voor een jongere broer (de PS4) in te wisselen, besluiten een hoop dat dit wellicht geen goed idee is.



We beginnen dan ook met de belangrijkste reden om de PS3 bij je thuis te laten staan: er is een achterwaartse compatibiliteit.



De nieuwe Xbox One en PlayStation 4 hebben die niet zoals een Playstation 3! Met een PS3 (degenen met 4 USB-poorten) kan je dus nog heel fijn al jouw lievelingsspellen van de PlayStation 2 en PS1 spelen! En er is een supergrote collectie waaruit je kunt kiezen.



De Playstation 3 beschikt over een Blu-ray speler die tevens 3D discs kan afspelen. Volgens sommigen is het nog steeds één van de betere Blu-ray-spelers op de markt. Fijn is uiteraard ook de mogelijkheid om films van een USB stick af te spelen.



Daarnaast is Online spelen gratis, werden er vrij recentelijk nog steeds belangrijke nieuwe games uitgebracht voor de PlayStation 3 èn kan de PS3 ook nog eens standaard muziek CD’s afspelen. Wat wil je nog meer?!



Ja ja, soms is het nieuwe spul mooi en aantrekkelijk. Maar die goeie klassieke speeltjes gaan nog steeds fijn zonder hulpmiddelen voor digitale ouderen mee.



Mocht je desondanks toch nog voor die gouwe ouwe een nieuwe anatomisch gevormde “rollator handgreep” of te wel een puike PS3 controller nodig hebben, nou dan helpt i-Mania.nl je prima mee met jouw Sony game revalidatie.



Jouw PS3 zelfredzaamheid verhoog je uiteraard flink met gepaste ondersteuning van de digitale zorghulpmiddelen specialist i-Mania.nl



Zo kan die bejaarde Sony PS3 toch nog mooi langer bij jou thuis wonen en AV zelfstandig blijven!