Appen, mailen èn bellen, 't liefst doen we alles tegelijk.



Die arme mobiel van ons is er maar mooi klaar mee. Flink gedraind ligt ie soms helemaal op het apegapen te snakken naar wat energieke lucht.



Het is me “Watt”… maar stroom moet blijven stromen om ons kleine behulpzame vriendje weer snel op weg te helpen. Des te eerder des te beter en uiteraard zonder gemekker, want zonder die mobiel balen allemaal flink als een stekker…



Een USB stekker van i-Mania.nl is dus nodig. Dan staat ie weer snel dynamisch onder spanning. Na een kleine injectie van weer wat aanzienlijke stroom, zo vanuit die gaatjes in de muur, zit die accu dan snel weer goed vol... en is die mobiel weer klaar voor de actie... zo lang dat het duurt!



Dus is die mobiel van jou ook even moe van het mobiele leven, zegt ie ik voel me zóóóó moe van die Apple of Android workout. Geef ‘m dan ook zo’n fijn en voldaan electro kuurtje met een USB stekker via het muurtje!



En denk jij nu: nou ja zeg, het moet niet gekker worden! Of kan ‘t toch wel? Kan het dan nog gekker? Dan verklap ik: Jazeker... opladen met een té gekke (nep) diamanten ingelegde èn oplichtende i-Mania.nl USB stekker!



Oef. Die zit…



Moraal van dit zotte korte verhaal… Handige èn te gekke USB stekkers: bij i-Mania.nl vind je het allemaal!