De robot maakt zijn opmars. Goddank is dit nog niet zo dramatisch als in de bekende ‘Terminator’ filmserie, maar doen zij hun taken wel heel prettig en georganiseerd in bijvoorbeeld de auto-industrie bij het samenvoegen van een moderne auto.



De robot wekt vooral met zijn artificiële intelligentie (AI) een hoop belangstelling op bij vrienden en vijanden van de robot van de toekomst. Speciaal voor alle ‘kleine’ enthousiastelingen thuis biedt i-Mania behoorlijk interessant en intelligent robot speelgoed aan, waar alsook de grotere volwassen kids zich prima mee kunnen vermaken!



R4 CADY WILE

Zo is er bijvoorbeeld de JJR/C R4 CADY WILE, een multifunctionele intelligente robot met vier bedrijfsstanden. Het kan op twee wielen balanceren en vervolgens via gebaren verschillende acties uitvoeren.



Deze mini-robot kan daarnaast worden beheerd door de WiFi APP om vooruit, achteruit, links en rechts te gaan. Het heeft een leuke look plus grappige functies èn is zodoende een goed cadeau voor kinderen.



R3 CADY WIL

De JJR/C R3 CADY WIL is één van de twee grotere robots in de speelgoedrobots reeks van JJRC. Alhoewel het niet een zeer geavanceerde humanoïde robot is, biedt het wel ongelooflijk veel robot-waar voor zij geld.



Vooral als jij thuis of kids beschikt die gefascineerd zijn door machines en robots, biedt deze R3 vele uren plezier en amusement!



Vanwege zijn grootte is de R3 CADY WIL meer geschikt voor grotere kinderen in vergelijking met zijn kleinere broer òf zus: de R2. Zowel de R2 als de R3 hebben overeenkomstige functies, alhoewel er enkele verschillen zijn. De R3 heeft zo bijvoorbeeld geen ‘patrouilleren stand’.



De kleinere R2

Terwijl de kleine R2 een beetje lijkt op een volgzame en lieve huishoudhulp, is de met steroïden opgepompte R3 drie tot vier keer zo groot als de R2. Het is niet alleen groter, maar het kent alsook een meer agressieve uitstraling en twee robot-armen die ook als ‘wapens’ fungeren: De rechterarm kan bijvoorbeeld projectielen afvuren, terwijl de linkerarm een klein kanon herbergt.



En alhoewel het er misschien wat agressief uitziet, heeft deze R3 gelukkig eveneens een zachtmoedige kant. Het kan namelijk zingen en dansen en spreekt op een vriendelijke toon.



De R3 bevat verschillende voorgeprogrammeerde functies waarmee hij bepaalde taken kan uitvoeren, zoals het dansen op muziek. En over muziek gesproken: De R3 CADY WIL heeft een mooie verzameling van pakkende deuntjes in zich, die het willekeurig afspeelt!



Het kan daarnaast op jou reageren wanneer jij ermee communiceert. Het kan jou bijvoorbeeld vertellen dat je moet stoppen met het aanraken van zijn hoofd wanneer jij jouw handpalm op zijn hoofd plaatst... Dus, wie is er hier nu de baas?



V829 Xiaogu AI robot

i-Mania levert verder intelligente robot honden als een mini speelkameraad om jou te begeleiden, maar nog interessanter is de V829 Xiaogu intelligente AI smart robot met WiFi functie èn met eigen App.



Ondanks dat deze robot niet door het huis beweegt, is het wel een educatieve AI robot assistent die heel intelligent verhaaltjes of feiten kan vertellen, (karaoke) liedjes kan zingen, MP3 bestanden kan afspelen en zo dus heel goed kinderen kan vermaken. Maar let op: Dit is wel in het Engels!



Robo-tastic!

i-Mania levert zo uniek robot speelgoed dat elk kind zal fascineren met geluid, licht en als het moet een aantal coole robotbewegingen. Is dit niet fantastisch oftewel ‘robo-tastic’?!

Bevat wat info van igeekphone & thedronefiles