Of je nu naar het kantoor, school, geliefde of jouw achtertuin pendelt. Je hebt waarschijnlijk een manier nodig om alle pennen, tech accessoires en mogelijke toiletartikelen die je dan meeneemt te organiseren. 



Sommige rugzakken, sling bags en oversized portemonnees beschikken al over diverse vakken en lussen die je mogelijk nodig zou kunnen hebben. Maar andere zijn meer als zwarte gaten, waar je bijna van alles in kunt verliezen. 



Voor de personen die over dit soort tassen beschikken. Vereenvoudigt de juiste tasorganizer of digital storage bag. De grote zoektocht naar het grijpen van de benodigde accessoires terwijl je op pad bent. Of het scheelt een hoop gedoe wanneer je deze spullen van de ene tas naar een andere verplaatst.



Beslissen welk type digital storage bag of organizer je nodig hebt 

De eenvoudigste manier om te beslissen welk type digital storage bag of organizer je precies nodig hebt. Is door de accessoires die jij (elke dag weer naar en van je werk of zo) vervoert te inventariseren. En vervolgens te kijken hoe je die items nu al vervoert en hoe dat systeem voor jou werkt. 



Als jij bijvoorbeeld liever de voorkeur aan veel kleine opbergtassen voor verschillende situaties geeft. Dan kan een soort buidelsysteem werken. Of, als je altijd alles bij je wilt hebben en de neiging hebt om alles gewoon in die grote gapende leegte in je rugzak te gooien. Dan kan een toilettas, een traditionele kabelorganizer of een digital storage bag voor je lievelingsgadgets de beste keuze zijn.



Wat is een digital storage bag of tech organizer precies? 

Een tech organizer of digital storage bag is een soort container of opslagsysteem. Dat speciaal wordt gebruikt om allerlei mobiele apparaten, kleine gadgets, tech accessoires, camera apparatuur en andere elektronica netjes, overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk te houden. 



Dit kan van alles zijn, van een reisetui met meerdere compartimenten tot een snoeropbergdoos tot een oplaadstation op het aanrecht.



Kun je zo’n tech organizer voor een vakantiereis gebruiken? 

Absoluut! De beste tech organizers zijn zelfs speciaal voor het gebruik onderweg ontworpen. De belangrijkste drie taken voor het organiseren van tech artikelen voor op reis zijn: 



* Zorgt ervoor dat je technologie veilig blijft (dus niet kapot gaat)



* Heeft een compact ontwerp (dus geen omvangrijke organizer)



* Biedt een voortreffelijke efficiëntie (voorkomt dus dat de snoeren in de knoop raken)



Hoe organiseer of verberg je al je oplaadsnoeren? 

Cable organizers zijn de eenvoudigste manier om deze georganiseerd te houden en te voorkomen dat kabels in de knoop raken. Dit type product, dat ook wel kabelbinders genoemd wordt, voorkomt in wezen dat een opgerold snoer in de war raakt. Hierdoor kun je deze lekker compact in een la of digital storage bag opbergen. Dit terwijl je de snoeren netjes en uit het zicht houdt wanneer ze ergens op aangesloten zijn.



De twee verschillende soorten mensen… 

Uiteindelijk zijn er maar twee soorten mensen in deze wereld: de een heeft zijn of haar rugtas vol met onaangename, rommelige opladers en oortelefoonsnoeren. Terwijl de ander die tas zorgvuldig heeft georganiseerd. 



Behoor jij tot de laatste klasse en wil je ook dat jouw gadgets op orde worden gehouden? Dan kunnen wij van i-Mania jouw subliem van dienst zijn! Want dit is waar al onze digital storage bag oplossingen jou perfect mee van dienst zijn. Kijk zelf maar eens in ons ruime assortiment van opslag mogelijkheden voor al je gadgets en andere draagbare artikelen. 



DIGITAL STORAGE BAG

Bronnen: nytimes, thespruce & techjunkie