Veel individuen die met obesitas worstelen of zelfs zeg maar vijf extra kilootjes, zijn wellicht op zoek naar een snelle manier om wat af te vallen. Een gezonde voeding met een goed bewegingsprogramma is daarbij de beste optie. Maar bepaalde over-the-counter producten voor gewichtsverlies doen echter ook veel beloften om jou redelijk snel wat minder zwaar te laten worden. Gewichtsverliespatches, zoals de Mymi Wonder Patch van i-Mania, beweren bijvoorbeeld dat ze snel en gemakkelijk gewichtsverlies bevorderen. Maar werken die afslankpatches echt wel, dat is de vraag.



Wat is de Mymi wonder patch? 

De Mymi Wonder Patch wordt door i-Mania als een inventieve en innovatieve buikvetbehandeling en cellulitisreductiepleister geleverd. Het bevat vijf natuurlijke ingrediënten, die via de huid/het buikweefsel direct in de bloedbaan worden opgenomen. 



Deze pleister voor gewichtsverlies zou hardnekkig vet en cellulitis van de buik moeten kunnen elimineren en is zo dus bedoeld om jou te helpen het gewenste gewicht te bereiken. De Mymi Wonder Patch is daarbij voor zowel dames als heren geschikt.



Hoe werkt die Mymi wonder patch? 

De topingrediënten in de i-Mania Mymi Wonder Patch zijn ongetwijfeld indrukwekkend te noemen, althans gebaseerd op een klein beetje onderzoek. 



Er is veel onderzoek verricht waarbij cafeïne met gewichtsverlies in verband werd gebracht, dit veelal via oral gebruik. Er is tevens ontdekt dat de effectiviteit van plaatselijke toepassingen van cafeïne dit alsook ondersteunt. Cafeïne zou daarbij de microcirculatie van het bloed in de huid verhogen. 



Saliconia is een vetplant die beter bekend staat als de zeekraal, een zee augurk, zee-asperges of zeebonen. Salicornia zou volgens onderzoek mogelijk antidiabetische eigenschappen hebben. 



Een anion is een ion met een negatieve lading. Het textiel in de Mymi Wonder Patch bevat deze infraroodanionen. Anionen blijken in research gunstig te zijn voor de gezondheid van de huid.



De beloftes van de Mymi Wonder Patches 

De marketing claims voor de Mymi Wonder Patch klinken behoorlijk aanlokkelijk. Je beschikt over een unieke pleister die soepel op de huid aangebracht wordt en daardoor comfortabel onder kleding gedragen kan worden. 



Draag zo’n pleister ongeveer 8 uur, maar niet langer dan 10 uur. Je kunt er al je dagelijkse activiteiten en sporten mee beoefenen terwijl jij jouw i-Mania MYMI Wonder Patch draagt. 



Dit verwijdert het onooglijk buikvet zonder enige extra inspanning van jouw kant. Je hoeft zodoende geen pillen te slikken of een bepaald dieet te volgen. 



En binnen 2 maanden verlies je zo 1 tot 2 centimeter vet van je (vervelende) buik. Dit zou op z’n minst het gemiddelde vetverlies zijn. Bovendien zou jij met deze patches elke week 1 tot 3 kilo kwijt kunnen raken. 



Dit zou tevens zonder ongemakken of bijwerkingen zijn. En deze Mymi Wonder Patch wordt als volledig risicovrij aangeprezen! Mocht je echter een redelijk gevoelige huid hebben, dan zou je voor je afslankmethode elders willen kijken. 



Voordelen van de Mymi Wonder Patch 

Enkele geclaimde voordelen van de Mymi Wonder Patch zijn onder meer: vermindert ongewenst lichaamsvet / ontgift de huid / vermindert de zichtbaarheid van striae / onderdrukt de eetlust / bevat natuurlijke ingrediënten / past comfortabel onder kleding / is klinisch getest.



Hoe Mymi Wonder Patch te gebruiken 

De Mymi Wonder Patch instructies zijn als volgt: 

  • Was en droog de buik (kan na het douchen worden gebruikt) en verwijder de film voorzichtig van het plakkerige deel van de pleister

  • Breng de Mymi Wonder pleister recht op het buikgebied aan en druk deze voorzichtig op de huid totdat deze vastzit

  • Blijf een poosje stilstaan om de Mymi Wonder Patch goed aan de huid te laten hechten

  • Laat het 6 tot 8 uur op de buik intrekken en verwijder het vervolgens voorzichtig

Het wordt aanbevolen om de Mymi Wonder Patch om de dag te gebruiken, waarbij één afslankpleister ongeveer vier weken meegaat. 



Er bestaat geen direct wetenschappelijk bewijs dat de Mymi Wonder Patch 100% werkt, maar als het haar werk goed verricht dan word je wel slanker en sexier!



Een sexy lichaam is je geboorterecht, dus eis deze (alsnog) op met een Mymi Wonder Patch van i-Mania! 



HEALTH BEAUTY



Bronnen: healthline & dietspotlight