Hé vlinderliefhebbers, heb jij ooit bij jezelf afgevraagd waarom je zoveel van vlinders houdt? Speciaal voor jou behandelen we hier bij i-Mania vandaag de butterfly obsessie case! Hieronder zijn een aantal redenen opgesomd:



GESCHENK VAN DE NATUUR

Zoals we allemaal wel weten is de vlinder één van de mooiste insecten. Ze staan ​​dan ook bekend als een geschenk van de natuur. Net als bij al die prachtige bloemen, mag er dus ook geen aversie tegen deze prachtige vlinders zijn.



KLEUR BEKENNEN

Bijna elke vlindersoort heeft zijn eigen kleuren, ontwerp en vlieggedrag. Meestal bezitten ze twee vleugels op hun lichaam. Hun lichaam is verdeeld in twee delen: Bovenop en een onderzijde.



Ze worden bijna altijd in de vrije natuur gevonden. Ze zijn te vinden op plaatsen zoals tuinen, rijstvelden of moestuinen. Een bloementuin is ook één van de beste woonlocaties van deze bijzondere kleurijke gast.



IK ZIE "BEESTJES"

(Bijna) iedereen houdt wel van een tuin of een plek met veel groen. En al die schattige 'beestjes' vliegen hier aangenaam rond.



Een vlinder zien er ongelooflijk fraai uit als ze boven een bloementuin vliegen. Wanneer al deze schoonheid van bloemen en vlinders samenkomt, dan kan er niets anders dan bewondering ontstaan in de ogen en het hart van hun spotters!



CREATIVITEIT VOLOP!

Daarnaast bevat dit kleine stukje leven een ongelooflijk en creatief ontwerp om hun lichaam. Ze kennen ook zeker een perfecte en ongelooflijke mix van kleuren. Dat maakt ze prachtig. En wij mensen houden uiteraard van alles wat mooi is. Daarom houden we zo van vlinders!



De vlinder ziet er eveneens onschuldig uit. In feite gaf moeder natuur hen een heel schattig lichaam dat is uitgerust met een heel lieflijk ogend ontwerp. Wie houdt nou niet van al die onschuld!



SYMBOLIEK

Als laatste kunnen wij allemaal van een vlinder leren dat het loslaten van een oud type leven (als rups) en het transformeren naar een volgende fase in het leven soms een noodzakelijke stap in ons bestaan kan zijn.



Iedereen onder ons maakt wel meerdere metamorfoses door in het leven. Het is enkel door inspanning dat wij compleet hernieuwd of herboren tevoorschijn kunnen komen.



BUTTERFLY CASE

Een volledige gedaanteverwisseling doormaken kan niet alleen heel prettig zijn voor de ontwikkeling van de mens, maar is vaak alsook een super fijn ogend proces als het gaat om jouw smartphone in een nieuw hoesje te steken. Wie zou in dat geval niet aan een i-Mania butterfly case denken, om zo jouw liefde voor de vlinder altijd heerlijk met jou mee te dragen!