Als een zwoele zomeravond kon praten, zou het waarschijnlijk opscheppen dat het de romantiek uitgevonden heeft. Een leven zonder liefde is dan ook als een jaar zonder zomer. Het juiste LOVE patroon is waar het allemaal om draait!



Zomer romances beginnen om allerlei redenen, maar als alles is gezegd en gedaan hebben ze één ding gemeen. Het zijn vallende sterren, een spectaculair moment van licht in de hemel, vluchtige glimpsen van de eeuwigheid en in een flits zijn ze waarschijnlijk allemaal verdwenen. Of...?



Warme dagen, koele nachten, lekkere BBQ feestjes en goede vrienden. Het enige extra ingredient dat een absoluut goede zomer vergt om echt tot een megasucces te geraken is zomerliefde. Het is uiteraard geweldig om jezelf te verbinden met iemand die gloed-nieuw is.



Misschien ben je op vakantie of bezoeken ze jouw stad. Je kunt elkaar ontmoeten tijdens een zomerkamp of zo iets dergelijks. Wanneer jij in zijn of haar ogen kijkt, dan voelt dit aan alsof het voor altijd is.



En alhoewel sommige van de beste herinneringen gemaakt worden in flip-flops, kan je natuurlijk bij jezelf afvragen: Is dit een zomerse flirt, crush of iets echts? Dus hoe kan jij nou weten of het een flirt of het echte LOVE patroon ding is!



Je valt super snel als een baksteen voor hem of haar. Een scharrel of ‘fling’ is een korte, ontspannen relatie. Het begint, vonkt en dan gaat het als een knaller of een kaars uit. Als je er middenin zit, dan voel je jezelf soms duizelig en gek in liefde. De zomer is superrijp voor scharrelaars. Een fling kan leuk zijn als je allebei weet dat het een flirt is. Echter, als één van jullie de eeuwige liefde verwacht en de ander niet, dan kan een flink gebroken hart volgen.



Hij /zij is zoveel anders dan jij. In een echte relatie zijn gemeenschappelijke interesses en compatibiliteit van cruciaal belang. Als je geen gemeenschappelijke basis hebt, dan heb je enkel een zomerse succeshit.



Jullie hebben alletwee een ‘Carpe Diem’ of pluk de dag houding! Jullie leven in het moment. Als er geen solide en gedeelde plannen zijn voor een echte toekomst samen, dan is het absoluut een flirt.



Er wacht een partner thuis. Als je zomervriendje of vriendinnetje iemand thuis op zich heeft wachten, dan ben je zeker een scharrel. Ze kunnen geboeid zijn door de nieuwe hottie die ze voor hen ziet (jij dus!), maar thuis is waar hun hart ligt. Accepteer dit en zie het voor wat het is. Speel nooit de tweede viool door een verliefde uilskuiken aan de kant te zijn.



Enkele andere ‘info-weggevers’. Als jij de vrienden of het gezin van de andere persoon niet hebt ontmoet, dan ben je zeker een scharrel. Ben je verliefd of voel je enkel lust? Soms is het moeilijk om het juiste te denken. Wellicht zijn jullie slechts twee mensen die met geweldig boeiende gesprekken heel veel plezier hadden op dezelfde plek en op hetzelfde moment...



Liefde is een onweerstaanbare wens om onweerstaanbaar gewenst te zijn. Een scharrel is, zoals de zomer kort plus warm is, ervoor dat jij een amazing tijd beleeft... Waardeer een zomerse fling voor wat het is. Wees niet bedroefd als het voorbij is, maar wees blij dat het is gebeurd!



Ook op zoek naar een heerlijke fling. Kom dan alvast heerlijk in de mood met een LOVE patroon mobiel hoesje van i-Mania.nl

Bevat liefdeslessen van gurl.com