Al die Haweel accessoires op i-Mania.nl zijn net als een diamond in the rough, of the wel een ruwe diamant! Net als al die in de natuur voorkomende ruwe diamanten lijken ze op het eerste gezicht nogal gewoon, maar hun ware schoonheid als juwelen wordt alleen maar gerealiseerd door het verfijnd te gebruiken. Pas dan weet je wat zo’n Haweel juweeltje voor jou kan betekenen!



Haweel Technology is een Chinees bedrijf die gespecialiseerd is in de productie van vele interessante elektronische producten. Zo levert het allerlei digitale accessoires, accessoires voor mobiele telefoons enzovoort. Kwaliteitsproducten wel te verstaan, welke allerlei soorten kwaliteitstests en certificeringen doorstaan hebben.



Zo levert het diverse soorten kabels, zoals bijvoorbeeld MFI, Apple, Micro USB, OTG en combinatie kabels. Wat voor soort mobiele of andere USB connectie jij ook gebruikt, Haweel kan vaak wel een interessant geprijsde variant leveren.



Dat geldt zo ook voor hun oplader modellen. Denk maar aan MFI / (micro) USB opladers voor in de auto, muurladers en reisladers. Stuk voor stuk degelijke laders die jou flink wat plezier zullen verschaffen waar je jouw gadgets ook op wenst te laden!



Haweel levert via i-Mania.nl tevens enkele doe-het-zelf charger boxes. Dit zijn omhulsels met houders voor zelf te plaatsen oplaadbare batterijen. Ze kunnen zeer handig fungeren als een draagbare powerbank of batterijoplader. Sommige hebben een handig LED schermpje, maar ze kunnen allen prettig via hun USB uitgang(en) jouw belangrijkste mobiele apparaten van hun elektrische levensvocht voorzien.



Hoogwaardige hoesjes voor jouw mobieltje en tablet levert Haweel ook! Er zijn superstevige back covers met als je dat wenst een standaard om relaxed filmpjes te bekijken. De sportievelingen onder ons kunnen samen met Haweel on-the-run met een sportieve case met koptelefoon opening welke je om jouw arm kan meedragen. En voor de luilakkers of die sporters die aan het uitpuffen zijn, heeft Haweel ook wel een beschermend iPad hoesje om jou op de bank bij te staan.



Haweel tasjes kunnen jouw gadgets ook fijn beschermen. Leuk gekleurde flanellen of nylon mesh etui tasjes bergen jouw mobieltje of MP3 speler snel veilig op. Er is ook een speciaal EVA tasje voor je oordopjes. Deze passen allemaal perfect in jouw broekzak of handtas.



Super cool is eveneens de speciale fietstas met een kijkvenster voor jouw mobiel plus daaronder ruimte voor andere spulletjes. Terwijl je fietst kan je daarmee toch nog stiekem (touch-free) op je smartphone koekeloeren, welke zich direct op de stang bevindt achter jouw fietsstuur.



Verder levert Haweel ook nog vrolijk gekleurde selfie sticks, speciale winterhandschoenen waarmee je jouw mobieltje toch fijn mee kan blijven bedienen en mini USB ventilatoren voor op je mobiel voor als je het even wat (Spaans) benauwd hebt...



Ik zei het toch, Haweel is een bijzondere leverancier van velerlei interessante toebehoren. Bekijk via de onderstaande i-Mania link dan ook zelf maar even of er niet een fraai juweeltje van een accessoire voor jou bij zit!