Hier bij i-Mania vind je de unieke Blackview mobiele telefoons. Voor wie het merk nog niet kon, vertelt Blackview zelf dat het een bloeiend technologiemerk is dat zich oorspronkelijk in robuuste outdoor telefoons specialiseerde om zo een wat ruigere levensstijl te kunnen ondersteunen en dus smartphones te leveren die deze (mogelijk) problematische en uitdagende omgevingen prima kunnen doorstaan. 



Verder meldt Blackview dat je om producten te maken die uitstekend werken, je de allernieuwste technologie moet gebruiken en alsmede de meest vriendelijke prijs bieden. Zo kan iedereen altijd en overal genieten van de schoonheid van technologie.



Goede (online) recensies 

En Blackview doet dat schijnbaar wel goed, want de reviews in de internationale (online) tech magazines en blogs zijn het met hun eens! 



Op Techradar radar bijvoorbeeld kun je lezen dat de Blackview  BL6000 Pro een uitstekende allrounder is. Het is een robuuste smartphone, die speciaal voor veldwerkers en buitenpersoneel is gemaakt die hun telefoon misschien wel eens wat extra willen wassen. Blackview beweert daarbij zelfs dat haar zogenaamde IceMode technologie de BL6000 Pro in staat stelt om bij temperaturen tot -30 graden Celsius toch nog allerlei basisfuncties te bieden. De mogelijkheid dat deze mobiele telefoon alsook 5G ondersteund is volgens Techradar eveneens een fijne bonus. 



En over de Blackview BV9800 Pro zegt Techradar dat dit de beste manier is om een FLIR/warmtebeeldapparaat te krijgen. Het is zelfs goedkoper dan een afzonderlijke FLIR accessoire te kopen dat op een smartphone aangesloten kan worden. 



Daarnaast is het een zeer degelijke mainstream midranger met een 48 megapixel Sony camera, een IR zender en is het een smartphone die draadloos kan opladen. Al met al, schrijven ze, is de BV9800 Pro een fantastische smartphone die een waardige ontvanger van onze best-in-class award is! Nou dat klinkt mooi, of niet soms?



Deze robuuste en speciaal vervaardigde outdoor telefoonlijn van Blackview voldoet aan de hoogste IP68 en IP69K waterdichtheid plus de MIL-STD-810G militaire norm. Het is zeer goed bestand tegen water, vallen en stof. Dus geweldig voor gebruik buitenshuis. 



Mobiele wereldrecords! 

En wist je dat Blackview zelfs techrecords in handen heeft? Welnu, die bovengenoemde BL6000 Pro was 's werelds eerste robuuste 5G telefoon. En terwijl de BV9800 Pro Blackview’s eerste warmtebeeldtelefoon was waarmee je ‘warmte kunt zien’, is de BV9900 Pro ‘s werelds snelste robuuste thermische smartphone! 



De BV5800 Pro was ‘s wereldwijd eerste robuuste telefoon die draadloos opladen ondersteunde en de BV9000 Pro het eerste robuuste mobieltje met een volledig 18:9 scherm! En de Blackview evolutie is nog lang niet voorbij, want zij zijn nog volop in ontwikkeling om nog veel meer en betere telefoons te maken!



Een echt degelijke telefoon 

De zeer robuuste Blackview smartphones zijn, zoals reeds aangegeven, met name bedoeld voor al die personen die er graag zonder compromissen mee in ‘ruwe omgevingen’ willen werken. Maar natuurlijk kan iedereen die graag een echt degelijke telefoon wenst voor een Blackview gaan. En je vindt ze allemaal bij i-Mania! 



BLACKVIEW SMARTPHONES



Bronnen: techradar & notebookcheck