De beste i-Mania koeltas moet al je drankjes, snacks en andere items lekker koel houden. Dit zeker gedurende de duur van een picknick of een reis naar het strand. Want we zijn het er allemaal wel over eens dat er niets een uitje zo bederft als lauwe drankjes en bezwete boterhammen. 



Dus of jij nou een doorgewinterde kampeerder bent, een gezellig dagje erop uit wilt, of gewoon iemand is zijn of haar bier of witte wijn graag koud houdt als ze naar het park gaan. Een koeltas zal in dit gebval zeker een leegte in jouw leven opvullen, waarvan jij je misschien niet eens realiseerde dat die er was! 



Vooral tijdens de warmere maanden zul je merken dat jouw i-Mania koeltas voor het dagelijks gebruik een onmisbaar item wordt. Maar hoe kies je de beste koeltas voor jou?



Waar op te letten bij het kopen van een koeltas 

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een koeltas. De meeste factoren zijn daarbij verbonden aan het soort activiteit waarvoor jij jouw tas gaat gebruiken. 



Als jij van plan bent om je koeltas voor kamperen en wandelen te gebruiken. Dan moet je altijd op zoek gaan naar een optie met uitstekende koeltijden, een grote capaciteit en comfortabele draagriemen. 



Voor de echte outdoor liefhebbers zou elk high-end model zeer geschikt moeten zijn. Dit omdat deze modellen veelal robuuste banden en clips hebben. Evenals extra vakken en buidels voor het dragen van apparatuur en non-food artikelen. Ze moeten daarnaast een goede capaciteit en dikke isolatie hebben om jouw items koel te houden.



Hoe het meeste uit je i-Mania koeltas te halen 

Er zijn een paar simpele handelingen en die je kunt doen om ervoor te zorgen dat jij ook de beste resultaten uit je koeltas of geïsoleerde lunchbox haalt.



Gebruik bevroren koelelementen en koel de tas voor 

De meeste koeltassen gebruiken een isolerend schuim of gels om de temperatuur vast te houden. Het toevoegen van lauwe items aan een koeltas op kamertemperatuur zal ze niet op magische wijze koel maken. Probeer jouw proviand dus al zo koud mogelijk te krijgen voordat je dit inpakt. En voeg er bovendien bevroren koelelementen aan toe om de temperatuur in de koeltas te verlagen en te behouden.



Vul je koeltas goed 

Een volle koeltas blijft langer koud dan een koeltas waar maar een paar items in zit. Dit komt omdat er dan minder lucht in zit, die gemakkelijk verdwijnt wanneer de tas geopend wordt. Dit is de reden waarom het kiezen van de juiste capaciteit erg belangrijk is. Een overvolle koeltas is in dit geval zeker een cool blijvertje… mits je ‘m natuurlijk nog dicht kunt doen!



Bewaar en open het verstandig 

Een koeltas werkt het beste als het buiten direct zonlicht bewaard wordt. Zoek er dus altijd een zo koel mogelijke, schaduwrijke plek voor. Het behoudt haar interne temperatuur ook beter naarmate het minder geopend wordt. En zorg er ook zeker voor dat je het volledig afsluit nadat jij je benodigde items gepakt hebt. 



Houd je drankjes en proviand ook altijd aangenaam koel voor iedere picknick, elk buitenfeest en outdoor trips met onze fijne i-Mania koeltas verzameling. 



Bron: expertreviews

COOLER BAG