Beschouw jij jezelf als iemand met een goed gevoel voor humor? Als dat zo is, dan kan het zo maar zijn dat je het geluk hebt om als één van de grappigste sterrenbeelden in de astrologie geboren te zijn. Ja, je leest het goed! Het ene sterrenbeeld kan soms grappiger als andere beschouwd worden.



Volgens de astrologie worden onze verschillende manieren van denken beïnvloed door de manier waarop de sterren en planeten waren uitgelijnd op de datum en locatie van onze geboorte. Jouw specifieke gevoel voor humor kan daardoor gedeeltelijk door je zonneteken worden gevormd.



Natuurlijk kan niet iedereen de grappigste persoon in de kamer zijn. Maar het beste aan humor is dat zelfs als je er niet veel van hebt of niet zo grappig als andere mensen bent. Jij nog steeds van de humor kunt genieten die anderen in de wereld naar buiten brengen!

 

Dit zijn de grappigste sterrenbeelden in de astrologie, gerangschikt van meest naar minst grappig.



1. Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Weegschalen zijn de meest sociale sterrenbeeld. Het zijn geboren entertainers, dus is het geen wonder dat ze bovenaan deze lijst staan! Ze voeden zich met de energie van anderen en vinden het heerlijk om mensen te laten glimlachen en lachen. 

2. Boogschutter (22 november - 21 december)

Een boogschutter vertelt graag grappige en gedetailleerde verhalen om mensen aan het lachen te krijgen. Dit teken kan bijna elke saaie en niet-amusante situatie in een hilarisch en brullend verhaal veranderen. 

3. Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Tweelingen vertellen graag grappen en zullen ook vaak de eerste op een feestje zijn die een grap vertelt. Soms maken ze grappen ten koste van iemand anders, maar nooit op een gemene of wraakzuchtige manier. 

4. Schorpioen (23 oktober - 21 november)

De humor van de schorpioen kan wat harder zijn dan die van anderen. Zeker als jij ze niet goed genoeg kent. Maar als je eenmaal beseft wat voor soort persoonlijkheid ze hebben. En dat hun grappen op een grappige manier passief-agressief zijn, dan is het moeilijk om niet om hun humor te lachen. 

5. Maagd (23 augustus - 22 september)

Een maagd kan de koningin of koning van sarcasme zijn. Hun humor kan gebruikt worden om de spot met zichzelf te drijven en elke situatie waarin deze persoon zich bevindt. Elke slechte situatie in het leven wordt zo in een grappige anekdote omgezet. 

6. Ram (21 maart - 19 april)

De ram heeft een heel maf en meer openhartig gevoel voor humor. Ze zullen hun lichaamstaal en maniertjes gebruiken om jou te laten lachen. Een ram is vooral grappig omdat ze hun humor tonen door woorden, maar ook door daden. Veel mensen vinden dit vermakelijk. 

7. Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Leeuwen hebben de neiging om humoristisch in bepaalde situaties te zijn. Maar kunnen dit soms een beetje overdrijven als ze grappiger proberen te zijn dan normaal. Maar soms gaat het goed… 

8. Vissen (19 februari - 20 maart)

Vissen vertellen graag langdradige en vermakelijke verhalen. Het probleem is daarbij dat zij zich er een beetje kunnen laten meeslepen. Het is desondanks vertederend in de zin dat ze het toch proberen… 

9. Stier (20 april - 20 mei)

De stier is erg passief met hun humor. Ze kunnen grappig zijn zonder het te proberen, maar de mensen om hun heen moeten daar wel goed voor opletten. Ze zijn daarom ook graag degene om de grappen die lacht,  in plaats van degenen die ze maken. 

10. Kreeft (21 juni - 22 juli)

Kreeften hebben echt wel een gevoel voor humor, maar het is een beetje meer zelfspot dan bij anderen. Terwijl ze het gevoel hebben dat ze grappig en brutaal zijn, kunnen anderen het als een beetje beledigend en gemeen ervaren. 

11. Steenbok (22 december - 19 januari)

Steenbokken hebben vaak de neiging om een strak gezicht te houden. En niet veel humor in hun emoties te tonen. Veel mensen vinden dit een sterrenbeeld dat ze helemaal niet grappig vinden. Ze zouden eens moeten proberen anderen wat meer humor te tonen en af en toe ook om zichzelf te leren lachen. 

12. Waterman (20 januari - 19 februari)

De waterman is niet een erg open sterrenbeeld. En dit geldt ook absoluut hoe ze met humor omgaan. Ze hebben de neiging passiever te zijn, geen emoties te tonen en in bepaalde situaties zelfs een beetje afstandelijk te zijn. Ze moeten vooral in gedachten houden dat ze niet alles zo serieus moeten nemen! 



STERRENBEELD

Bron: yourtango