Afscheid nemen van de zomer kan soms een vervelende aangelegenheid zijn. Het betekent immers het einde van de zorgeloze dagen, warme zomeravonden en plezier aan het zwembad. Hier zijn gelukkig enkele manieren waarop je dat zomergevoel toch nog even wat langer kunt vasthouden.



Geniet van alle zonnestralen 

Ga naar buiten! Want ook al beginnen de dagen koeler aan te voelen, plan dan toch nog allerlei activiteiten waarmee je het meeste uit het warmste deel van de dag kunt halen. 



Zet je zonnebril opzet en loop zonder jas (of een hele dunne) rond. Het is ook het perfecte moment om naar het strand te gaan om wat vitamine D te pakken. Voordat jij daar je tenen bevriest. Of geniet van het magische gouden uur en de zonsondergang met je dierbaren.



Proef de smaak van de zomer 

Pak een extra backup pack van je favoriete ijs in de supermarkt. Of heerlijk zomerfruit zoals mango, aardbeien, watermeloen of ananas. Het is ook erg leuk om tijdens de warmere nazomerdagen een gezellige bbq te organiseren om er zo samen met jouw vrienden een onvergetelijke avond van te maken. 



Eet als alternatief allerlei lekkere snacks die je het gevoel geven alsof je weer bij het openlucht zwembad ligt! Geniet volop terwijl jij je ogen sluit en je het zwembadwater hoort kabbelen. Naar fijne zomerse muziektracks luisteren verdubbelt de pret!



Maak een fotoalbum 

Kijk terug naar al je foto’s van de zomer en stop de beste in een fotoalbum. Zo heb je zo toch allerlei geweldige herinneringen aan al jouw zomerplezier.



Blijf actief 

We zijn in de zomer over het algemeen een stuk actiever. Dus maak juist nu, voordat het zomerseizoen officieel afgelopen is, een plan om deze trend voort te zetten. 



Doe het trainen bovendien in de open lucht, want dit is zoveel beter dan op die loopbanden in je plaatselijke sportschool. Ga powerwalken, hardlopen, fietsen, joggen of skaten met de zonnestralen op je huid en een briesje door je haar.



Maak je gaderobe klaar voor de herfst 

Ruim je kledingkast op & ga online shoppen! De laatste dagen van de zomer betekenen ook dat een seizoen ten einde loopt. Dus is het de hoogste tijd om de kledingkast op te ruimen en alle onnodige zomerse rommel op te ruimen. Om zo een aantal geweldige nieuwe i-Mania mode stijlen in jouw garderobe te verwelkomen! 



De dagen worden korter. Dus zal het koele gefluister van de herfst binnenkort weer volop in je oren te horen zijn. Maar het is nog niet te laat om nog even van een paar gouden laatste momenten van de zomer te genieten! 



SUMMER

Bronnen: o.a. tastyrewards & justlikesushi