Ondanks dat de Samsung en Apple fanboys en girls vaak recht tegenover elkaar staan en beweren dat zijn het beste mobieltje in handen hebben. Hebben al deze Android en iPhone liefhebbers toch iets gemeen: ze zijn pas compleet als ze met de juiste mobiele accessoires omringd zijn. 



i-Mania is hier je ultieme toebehoren gids en leverancier. We hebben een lijst met de fijnste accessoires voor je Android en Apple smartphone opgegraven, waarvan een flink aantal ervan ook met tablets compatibel is. Dit zijn gadgets voor muziek, fotografie, opladen en nog veel meer.



Qi oplader 

Het goede aan het bezitten van een Android mobieltje is dat, in tegenstelling tot Apple, de draadloze oplaadsnelheid van alle opladers van derden tot slechts 7,5 watt beperkt worden. Dit terwijl je jouw Galaxy, Pixel of andere smartphone wel degelijk supersnel via een Qi oplader kunt opladen.



25 watt USB-C snellader 

De beste ervaring van jouw smartphone is ook afhankelijk van de verbinding tussen je telefoon en jouw oplader. Zeker als deze met 25 watt lekker snel laadt. Zo is je Android mobieltje in een mum van tijd weer lekker volledig opgeladen.



Standaard voor tablets en/of telefoons 

Een stevige, soms zelfs in een hoek verstelbare, standaard voor je mobieltje of tablet ziet er vaak lekker strak uit om een mooi onderdeel van je thuiskantoor te worden. Zo kan het, ergonomisch dat deze is, fijner worden om ‘mobiel’ te werken.



Bluetooth keyboard 

Krijg je al gespierde vingers van het typen op het scherm van je tablet? Of is het soms te onhandig om snel alle letters op je smartphone schermpje in te voeren? Koop dan een Bluetooth toetsenbord. Dat is niet zomaar een toetsenbord, maar een aangenaam draadloos toetsenbord die je voor meerdere gadgets kunt gebruiken. Het vloeiend typen zal zo een flink stuk beter gaan.



Bluetooth oordopjes 

De moderne Bluetooth oordopjes lijken soms zo vanuit het ruimtetijdperk afkomstig te zijn. Deze draadloze oordopjes zullen haar gebruikers subliem met muziek, podcasts of de audio van videostreaming overspoelen. Zo heeft niemand last van je... totdat je praat.



Bluetooth game controller 

Touchscreen gaming is gewoon niet altijd alles, baas. De beste handheld gameplay wordt vaak nog steeds bestuurd door een Bluetooth game controller gedaan. Dat is de reden waarom elke Android gamer eens naar een Ipega, Mocute of soortgelijke controller voor een gameconsole-make-over van zijn of haar smartphone zou willen kijken.



Selfie light 

Als je een beetje ziek bent van de selfie kwaliteit van je smartphone in het donker. En graag betere opnames met je telefoon wilt maken. Bewijs iedereen dan via jouw nieuwe (clip-on) selfie light dat dit allemaal in jouw nieuwe social media posts mogelijk is. 



De meesten van ons zouden het behoorlijk moeilijk vinden om zonder de juiste mobiele accessoires van optimaal van hun smartphone te genieten. De bovenstaande i-Mania toebehoren bewijzen dit wel! 



Bron: esquire

Mobile Accessories