Vandaag vind je op deze pagina een bijzonder krokodil artikel uit de sterke (blog) verhalen collectie van i-Mania.



Wat heb ik nu aan m’n bil hangen?

De krokodil vind je bijna overal om jou heen. Hoe is dat nou mogelijk denk jij dan. Nou laat me dat eens snel verklaren...



Iedereen kent wel al die beruchte krokodillentranen, bij babietjes of kleine kinderen wanneer die huilen. Net doen alsof ze heel verdrietig zijn, maar het eigenlijk stiekem niet menen...



Krokodillen vind je ook op jouw tv in dierenprogramma’s. Stoere jongens zijn het hoor! Ja echt wel, want een Amerikaanse krokodil bijvoorbeeld voedt  zich voornamelijk met kleine zoogdieren, vogels, vissen, schaaldieren, kikkers en insecten. Hun grote kaken zijn dan ook zeker ongelooflijk krachtig te noemen.



Maar de krachtigste beet ter wereld, is echter van de nummer 1 bijter ter wereld: de zeekrokodil. Dit dier klapt zijn kaken met maar liefst 3510 kg op elkaar! Tsjakka, dat doe jij ‘m niet na!



Een kikkerbil...

En ook al zal niet iedereen er mee eens zijn, of het soms zelfs zielig vinden... Maar ook sommige mensen bijten wel eens in een lekker stuk van een krokodil... In een krokodillen biefstuk wel te verstaan! En waar smaakt het naar? Men zegt dat het doet denken aan kip en kikkerbillen.



Maar is dat niet met alles zo wat jij niet kent? Of komt het wellicht door het eten van al die (maf)kikkers die er bij hem of haar in de buurt zijn...



Verrassend uit de hoek

Als jij echter nog iets anders wilt doen om tegenwoordig een beetje verrassend uit de hoek te komen, denk dan eens aan een krokodil structuur hoesje van i-Mania om je smartphone of tablet.



En laten we er dan maar gelijk even bij melden dat deze hoesjes van nep-leer zijn, alvorens we de natuuractivisten al in ons vast bijtend bij ons voor de stoep vinden!



Zo’n krokodil structuur hoesje beschermt jouw gadget goed, net als dat dit in het echt bij een krokodil zou doen. Want de taaiheid van het pantser van een krokodil is verbazingwekkend te noemen.



Krokodillen beschikken overigens over een gladde huid op hun buik en zijkanten, terwijl hun rugoppervlakte gepantserd is met grote osteodermen. Deze gepantserde huid bevat schubben en is dik en robuust, wat zeker een flinke bescherming biedt. Maar deze skin is helaas voor het beest(je) niet kogelbestendig te noemen...



Prachtig en luxueus

Hier bij i-Mania vind je de mooiste krokodil patronen van de wereld terug, in ook een wel heel bijzondere collectie van kleuren. Plus het ziet er net zo prachtig en luxueus uit als het bij het echte leer van deze stoere knapen het geval is. Het showt absoluut en zeker zijn eigen unieke patroon.



Een gadget hoesje van nep-krokodillenleer is een tijdloze mode accessoire. Er zijn veel mooie stijlen en kleuren hier bij i-Mania te vinden: Van een elegant modern design tot vintage aandoende krokodil portemonnee-achtige ontwerpen die zich veilig om jouw mobieltje vastbijten...



In de outback van Nederland

Dus als jij denkt dat je zonder jouw tanden te laten zien al die sceptici van je af kan bijten door heel heldhaftig met een krokodil hoesje op avontuur te gaan, dan kan ik jou verzekeren dat jij als een moderne ‘Crocodile Dundee’ dan wel heel uniek voor de dag komt.



En eh... “Howdy Stranger!” Laat dat grote mes vervolgens maar lekker in de keukenla achter, plus laat Mike Dundee’s accent maar aan een echte Australiër zoals Paul Hogan over, maar ga daarentegen gewoon stoer en modieus op pad in de outback van Nederland met een krokodil hoesje van i-Mania.