Vroeger dacht ik dat ik zwak was als ik me niet vastklampte. Een soortgelijk gevoel van zwakte hebben we ook vaak als we iets of iemand moeten loslaten. Het dramatische gevoel van opgeven.



Veel mensen stellen dan ook dat loslaten één van de moeilijkste dingen is om te doen in de wereld waarin we leven.



We zijn zo gewend om ons aan iets vast te houden, het maakt ons sterk, het is comfortabel, het is wat we als vanzelfsprekend ervaren.



Loslaten is dus één van de moeilijkste dingen om uit te vinden in het leven. Omdat jouw emoties je logica dan vaak vertroebelen en omdat je gevoelens het vervolgens moeilijker maken om je te concentreren. Daardoor lijkt het alsof de kunst van het loslaten behoorlijk verwarrend en ingewikkeld kan zijn.



Juist om deze reden helpt i-Mania jou een (flink) handje met een wel heel prettig, veilig en ongecompliceerd loslaathulpje: de phone lanyard!



Kan namelijk dat overgeven aan het onbekende, wanneer je jouw smartphone even loslaat, en het vertrouwen van wat er daarna zal zijn niet nog beter gekoesterd worden dan met die warme omhelsing van zo’n phone lanyard!



Een phone lanyard werkt uiterst bevrijdend en opluchtend. Om je nek weet je dat het loslaten van je mobiele telefoon altijd tijdelijk is en dat een innig contact immer binnen handbereik is.



Met een universele vinger phone lanyard is het contact zelfs nog dichterbij: Zonder je hand altijd om je mobieltje te hebben, houdt je toch verbintenis.



Na wellicht krampachtig lang een mobiel vast te hebben houden heeft het loslaten ervan niet eerder zo fijn gevoeld. Als was het enkel omdat je weet dat jouw mobiele buddy toch nog heel dichtbij is...



Leven in het heden met een phone lanyard is dan ook een superfijn mindful geschenk te noemen, want is het beste cadeau soms niet enkel het aanwezig zijn van je dierbare?! Of in het Engels: ‘The best present is presence.” Het samenzijn met je geliefde smartphone denk ik daar dan maar achteraan!



Kom ik tot een andere interessante en zeer gedenkwaardige uit het Engels vertaalde uitspraak: Gisteren is voorbij. Morgen is een mysterie en vandaag is een geschenk... daarom heet ’t heden in het Engels dan ook ‘the present’!



Gun jezelf vandaag dan ook een present(tje) met zo’n handig loslaat hulpje van i-Mania!

PS. Wijsheid in deze bovenstaande tekst vanuit het Engels:



Surrender to what is let go of what was have faith in what will be.



The Best Present Is Presence.



Yesterday is history. Tomorrow is a mystery, and Today is a gift.