Er is nieuw Apple nieuws: de iPad Air 4 zou in maart 2021 met een A14 processor gelanceerd worden, terwijl de nieuwe iPad Pro (update) mogelijk de komende maand al leverbaar is. i-Mania vertelt jou hier alles wat we verder nog over deze nieuwe iPads hebben kunnen verzamelen.



Een iPad Pro look-a-like

Allerlei internationale bronnen bevestigen eerdere geruchten dat Apple’s ‌iPad‌ Air 4 heel veel op de huidige iPad Pro zal lijken, althans wat betreft haar ontwerp en functies. De iPad Air 4 zal naar verluidt een ‘slimme connector’ aan de achterkant hebben om het nieuwe Magic Keyboard te kunnen ondersteunen.



Het staat verder schijnbaar ook in de startblokken om in plaats van de gebruikelijke Lightning connector naar USB-C over te schakelen, en beschikt daarnaast over vier stereoluidsprekers.



11 inch Liquid Retina display

De laatste berichten beweren tevens dat de iPad Air 4 uitgerust zal worden met een 11 inch Liquid Retina display en opslag configuraties biedt van 128 GB, 256 GB en 512 GB. Het is mogelijk dat deze 11 inch schermgrootte in werkelijkheid 10,8 inch is, maar de nieuwe iPad Air 4 lijkt zonder meer een groter scherm te hebben en aanzienlijk kleinere randen.



Zo’n Liquid Retina display oogt trouwens ook heel fraai en is op dit moment enkel waar te nemen op een iPhone XR en de iPad Pro’s. Het vertrouwt op een hoger aantal pixels per inch om zo een papierachtig schermeffect te creëren waarbij de pixels niet voor het blote oog zichtbaar zijn! 



Men vermoedt echter wel dat de nieuwe iPad Air 4 met een hogere startprijs dan de huidige iPad Air 3 zal aanvangen, maar dan heb je natuurlijk wel wat moois in handen.



Meer Apple herfstnieuws

De internet kletspraatjes beweren verder dat een bijgewerkte ‌iPad Pro‌ volgende maand al zou kunnen arriveren, vermoedelijk naast nieuw te introduceren iPhones tijdens het gebruikelijke herfstevenement van Apple. 



Apple heeft het voor deze herfst tevens ingepland om de iPhone 12, een Apple Watch 6 en waarschijnlijk eveneens een unieke MacBook Pro te onthullen die uitgerust zal zijn met een ARM gebaseerde chip.



De 2021 iPad Pro 

Om nog even terug te komen op een echt nieuwe iPad Pro die voor 2021 te verwachten is. Apple zou deze nieuwe iPad kunnen introduceren met dezelfde A14 Bionic processor die ook in de iPhone 12 geleverd zal worden, wat een update is voor de A12Z processor. 



Het zou ook zo maar een nieuw iPad Pro model kunnen die enkel draadloos kan opladen, want Apple kennende zal het uiteindelijk elke plug op haar mobiele apparaten verwijderen. Maar die verandering zal waarschijnlijk eerst wel voor een toekomstige iPhone geleden.



Apple geruchten komen en gaan, maar de i-Mania liefde voor de iPad (maar ook iPhone en Mac) zal altijd blijven bestaan! Dus leveren wij altijd de fijnste accessoires voor jouw geliefde Apple-tjes!



ipad