Retro en vintage zijn in! En of het nu om verlichting, smartphone hoesjes of retro gaming gadgets gaat... Dat maakt niet uit. Al deze apparaten of hulpmiddelen tonen aan dat ‘Back to the Future’ in is, of zelfs nog nooit weggeweest is!



Nostalgisch verleden

De liefde voor het nostalgische verleden bereikt immers altijd wel een gevoelige snaar onder velen van ons. En of dit nu met de gevoelens of herinneringen van jouw jeugd te maken heeft, of het idee dat sommige zaken nu eenmaal beter geregeld waren in het verleden... Het is het retro of vintage gevoel dat telt!



Een zakelijk retro aanvoelend hoesje voor jouw smartphone is bijvoorbeeld het ideale tijdloze hoesje van jouw dromen. Ga terug in de tijd dat je enkel heerlijk rondliep met een (skai) lederen portemonnee.



Welnu, nu kan jij jouw mobieltje in zo’n handige houder terug vinden. Het ziet er niet alleen behoorlijk retro uit, maar gemak dient de moderne mens eveneens met opbergruimte voor vintage contant geld plus het geld van de toekomst via de chipknip of credit card.



De hoogste tijd

Wanneer jij thuiskomt kan een vintage klok jou aangenaam tonen dat het de hoogste tijd is om heerlijk relaxte muziek via jouw Solo One retro speaker te volgen. Geleverd via uiterst moderne NFC Bluetooth klanken wel te verstaan!



Retro dames en heren

En voor alle retro dames: Berg al jouw spulletjes heel fijn op in een handzaam vintage aandoenend rotan tas. En voor al die retro game heren: Een retro classic game console voor in de hand of direct op de TV brengt menig nostalgische jeugdherinneringen prima terug!



Dit alles is uiteraard goed verlicht te zien onder een vintage, retro lamp... Of als je dat wenst via een moderne klassieker. Zolang het allicht maar goede gevoelens bij jou teweeg brengt!



Heimwee...

We houden allemaal van fijne gadgets en voor al die retro lovers gaat er daarom niets boven een stukje moderne technologie dat je vandaag nog kan aanschaffen, welke jou daarna aangenaam terug in de tijd doet gaan met een mysterieus gevoel van een soort heimwee naar vervlogen tijden...



Voor allerlei vintage en retro geïnspireerde gadgets en technologieen, van een ver verleden en tot op heden, surf je lekker ultra-modern naar i-Mania.