De herfst staat voor de deur, dus is het de hoogste tijd om wat warmte en vreugde in jouw huis te brengen met een mooi boeket van herfstbloemen: gele rozen, bronskleurige madeliefjes en rode incalelies. Is dat niet een sensationeel begin van het herfstseizoen?



Maak je op voor een mooie gouden herfst. Stof jouw schildersezel en olieverf tubes af, zoek je aquarel set op, koop wat nieuwe camera batterijen, want we gaan wederom een klassieke gouden herfst tegemoet.



De herfst is het hoogtepunt van alles wat er de afgelopen maanden in de botanische wereld is gebeurd. Na de warme en zwoele zomer zijn we klaar voor alle fraaie herfstkleuren.



De gouden herfst: Geel goud, staalblauw en met een heldere hemel. Daarom is dit ook de mooiste tijd voor uitgebreide wandelingen met een ontspannen gevoel en wellicht een fleugje eenzaamheid.



Mis deze unieke ervaring niet. Ga dus het bos in en aanschouw zelf deze bijzondere verandering van kleur en de creatie van een unieke plus prachtige sfeer wanneer de natuur zich klaarmaakt voor de komende koele maanden.



Adem frisse en schone boslucht in en herstel zo heerlijk al jouw energie. Wat is nou nog meer ontspannend te noemen?



Op zoek naar nog meer herfst mystiek? Vang deze op het juiste moment op in de ochtend wanneer je de mist om je heen kan zien kruipen, welke de bomen alsmede een griezelige aanwezigheid kan geven.



Of vang de mysterieuze herfst op je netvlies terwijl de zon in de late namiddag daalt en ook jij zal versteld staan van de levendigheid van al die unieke kleuren terwijl de bladeren worden omlijst door het licht van de ondergaande zon.



De herfst habitat in het bos is vol leven en in de herfst gloeit het landschap in weelderige groenkleuren en goudbruin tinten.



Tijdens de herfst worden we kortom flink flink verwend met prachtige kleurschakeringen. Mooi rode tinten vloeien moeiteloos over in zachte gele kleuren. Als die verscheidenheid aan kleuren lenen zich dan ook perfect voor het maken van prachtige kleurcomposities met jouw smartphone camera.



En terwijl jij daar toch al bijzonder romantisch door aangetrokken voelt, stop jouw mobieltje dan in een even gevoels verrijkend rozen patroon hoesje van i-Mania.



Mocht dit nou net even wat te veel van het goede zijn voor bijvoorbeeld een mannelijk macho gevoel. Welnu, denk dan goed om jouw partner en breng een intiem herfstboeket met rozen in jouw huis.



Je leven zal op rozen zijn. Ga zo samen met i-Mania een heerlijk knusse herfst tegemoet!