Een wetenschapper zal al snel het volgende oordelen: een baby vervult onze basisbehoefte om zich voort te planten en liefde te geven. Het is een natuurlijk onderdeel van het leven, om een kind dat deel uitmaakt van jou in de wereld te willen brengen. Klinkt een beetje klinisch, maar het is natuurlijk wel waar, of niet soms?



(Bijna) elke vrouw verlangt in een bepaalde levensfase naar de ervaring die gepaard gaat met moeder zijn. Een moeder zijn brengt dan op zich al genoeg vreugde. De beloning weegt alsook zwaarder dan de offer die het de moeder in spé brengt tijdens hun zwangerschap van negen maanden. Dat klinkt op zich al ietsje prettiger, toch?



Het best bewaarde geheim

Maar wat nog feel fijner is, is dat een baby zonder meer het best bewaarde geheim is dat zoveel vreugde in een gezin brengt. Een deel van jou gaat verder in een ander mens. Jouw genen worden doorgegeven aan een nieuwe generatie en jij kan in de kleine de gewoonten van jou en je partner zien. 



Later kan jij allerlei bijzondere levenslessen delen en plezier hebben terwijl jij jouw baby ziet opgroeien en door het leven ziet gaan. Je hebt deze wereld een uniek nieuw leven gegeven!



Een pasgeboren baby is (veelal) het schattigste kleine wezen dat er bestaat met al zijn kleine vingertjes en teentjes. In dit stadium zijn ze totaal afhankelijk van jou als ouder en zijn ze compleet kwetsbaar.



Overweldigende liefde

Wanneer jij jouw kleintje voor het eerst ontmoet, word je gelijk vervuld met een overweldigende liefde die jij nog nooit eerder hebt voorgesteld of gevoeld. Het is voor velen het grootste geschenk dat jij ooit kan krijgen. Daar moet jij het zonder twijfel met me mee eens zijn!



De vreugde die een baby bij een ouder opwekt, is er dan ook één die elk persoon als die dat wenst zou moeten kunnen ervaren. En wanneer het zover is, moet jij hier ook in totaliteit klaar voor staan, want dan geniet en koester je elk moment van jouw eigen persoonlijk baby.



In de watten leggen

Hier bij i-Mania weten we wel wat er allemaal bij komt kijken om die baby van jou aangenaam in de watten te leggen en de zorg te geven die het nodig heeft. Je vind om deze reden allerlei handige baby artikelen om jouw leven gemakkelijk te maken en die van de baby comfortabel.



baby