https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

30L Marjaqe B1501 Schouder River Tracing Bag Outdoor Rafting Waterdichte Tas

€ 62,95

€ 89,93

30%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-10 werkdagen

1. Gebruik 0 52 mm dik 500D PVC-mesh-weefsel als de hoofdstof die slijtvast krasbestendig verouderingsbestendig is en uitstekende waterdichte prestaties heeft waardoor de waterdichte zak zich kan aanpassen aan verschillende complexe en harde omgevingen.
2. Het zaklichaam is hoogfrequente warmte-afgedicht en gelijmd en het taslichaam is waterdicht.
3. De rugzak schouderriem en rugzak dekken een groot gebied van honingraat 3D-ademende mesh dat zorgt voor een betere luchtcirculatie en menselijk comfort en door parel katoen het vermindert de druk en de impact van de rugzak.
4. Dit product heeft een waterdichte graad van IPX6 is spatvast en spatwaterdicht en de tas kan niet volledig worden ondergedompeld in water. Nadat het pakketlichaam volledig in water is ondergedompeld zal de mond van de tas langzaam erin sijpelen. Het wordt aanbevolen dat elektronische apparaten zoals mobiele telefoons worden beschermd door een speciale verzegelde waterdichte omslag voordat ze in de emmer plaatsen. Kleding en andere items moeten ook worden afgedicht in een verzegelde tas (zoals een transparante PE-ziplock-tas) voordat u het in een waterdichte tas zet. Hiermee kun je genieten van jezelf zonder je zorgen te maken over het nat maken van dingen.
5. Nadat het pakketlichaam is gevouwen kan het worden gevuld met veel lucht en kan op het wateroppervlak drijven. Het kan worden gebruikt als een tijdelijke drijver en kan ongeveer 30 minuten een kleine hoeveelheid luchtlekkage houden.
6. Materiaal: 0.52mm 500D PVC Mesh-doek
7. Waterproof Rating: IPX6
8. Productieproces: hoogfrequente warmteafdichting
9. Toepassingsgebied: buitenwadingsporten zoals riviertracering raften bergbeklimmen en zwemmen
10. Grootte: 32 x 22 x 70 cm
11. Gewicht: 1 2 kg