https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

Zsuit honingraat serie 128GB camera lens patroon SD-geheugenkaart voor het rijden recorder/camera en andere ondersteuning SD-kaart apparaten

€ 24,95

€ 45,36

45%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-10 werkdagen

1. High-Performance chip langere levensduur en veiliger gegevens.
2. zorgvuldig ontwerp en unieke stijl.
3. slijtvaste en krasbestendige behuizing materiaal geschikt voor frequente inpluggen en loskoppelen van producten.
4. ondersteuning van 4K beelden compatibel met een breed scala van apparatuur zoals het rijden recorders camera's luchtfoto drones en andere apparatuur.
5. waterdicht kan normaal na het weken in water 24 uren worden gebruikt.
6. het is bestand tegen koude en hitte en kan een milieu van-25 tot 85 graden van Celsius weerstaan.
7. anti-shock en anti-shock kan het weerstaan aan de schokbestendige effect van externe druk.
8. anti-magnetische kan weerstaan magnetische kracht tot 10 keer.
9. multi-format decodering: AAC AIFF M4A MP3WAV FLAC OGG WMA. DOC DOCX PPT PPTX XLS XLSX PDF RTF TXT GEVOELLOOS SLEUTEL PAGINA. M4V MOV MP4WMV MKV RMVB. GIF JPG PNG TIF TIFF BMP.

Parameter:
1. compatible apparaten: de centrale controle van de auto drijf Registreertoestel camera enz.
2. grootte: 24x32mm.
3. Weight: ongeveer 0.5 g.

Tips:
1. de opslagcapaciteit van het opslag product wordt gewoonlijk berekend volgens 1MB = 1000KB 1GB = 1000MB en het werkende systeem keurt binair algoritme goed: 1MB = 1024KB 1GB = 1024MB zodat is er een bepaald verschil tussen de vertonings capaciteit en de nominale capaciteit van het product.
2. gewoonlijk is het standaard FAT32 schijf systeem dat door het systeem wordt gebruikt 4GB. Als u een enkel bestand van meer dan 4 GB wilt opslaan zoals HD-video raden wij u aan deze opnieuw te formatteren naar NTFS of exFAT bestandssysteem. (Opmerking: exFAT bestanden ondersteunen MAC 10.6.5 Windows 7 VUSTA en Windows XP-systemen met de nieuwste patches geïnstalleerd exFAT apparaten zullen niet in staat zijn om Windows ReadyBoost-functionaliteit te gebruiken).
3. de lees/schrijfsnelheid zal invloed hebben op de externe factoren zoals het product milieu (3D-kaartlezer besturingssysteem Moederbord interface enz.) de grootte van het bestand te lezen en te schrijven enz. In dat geval kan het opslag product niet worden gegarandeerd. Wat is de snelheid van het testen in een persoonlijke omgeving.