https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Shopping Cart:

0 item(s)

Fiets telefoonhouder

Een fiets telefoonhouder is eigenlijk onmisbaar als je je smartphone wilt gebruiken tijdens het fietsen. Niet alleen is gebruikmaken van een fiets telefoonhouder handiger dan je smartphone in je hand houden, het is ook een stuk veiliger.

Vanzelfsprekend moet je ook als je gebruikmaakt van een fiets telefoonhouder goed je aandacht op de weg houden, maar het risico op ongelukken is een stuk kleiner. Je kunt nog gewoon beide handen gebruiken en dus ook netjes je hand uitsteken als je afslaat.

Ook loop je met een fiets telefoonhouder niet de kans dat je je kostbare smartphone op het asfalt laat vallen. Bij i-Mania kan je terecht voor een fiets telefoonhouder in allerlei soorten en maten.

Veel van deze modellen zijn universeel en kun je gebruiken voor elke smartphone tot een bepaalde maximum grootte. Een fiets telefoonhouder van i-Mania is degelijk en is beschikbaar tegen een zeer gunstige prijs.

Het gemak van een fiets telefoonhouder

Kijk gerust eens rond in ons assortiment aan telefoonhouders voor op de fiets. Wij hebben normale modellen, maar ook modellen die, stof-, sneeuw-, zand- en waterdicht zijn, waarbij je het touchscreen nog steeds kunt bedienen.

Bij veel van onze telefoonhouders voor de fiets wordt je smartphone als het ware vastgeklemd op de houder. Zet je de klem goed vast, dan valt je smartphone nooit uit de fiets telefoonhouder, ook niet als je over een hobbel of ongelijkmatige weg fietst.

De fietshouder kun je gemakkelijk op je stuur bevestigen, een klusje dat voor iedereen te doen is. Onze fiets telefoonhouders die een beschermend hoesje bevatten, zijn zo ontworpen dat het touchscreen van je smartphone door het hoesje heen te bedienen is.

Je kunt dus gerust bijvoorbeeld een navigatie-app of muziekapp bedienen. Als het regent of sneeuwt, of als je over een zandweg rijdt, heeft dit geen invloed op je telefoon.

Kijk voor je een fiets telefoonhouder koopt even na of het een universeel model betreft, of een model dat alleen geschikt is voor bepaalde soorten smartphones.

Mocht je toch de verkeerde fiets telefoonhouder kopen, dan kun je deze binnen 14 dagen, mits onbeschadigd, terugsturen.

Gunstige prijs en snelle levering

Al onze telefoonhouders voor op de fiets zijn aantrekkelijk geprijsd, ondanks de goede kwaliteit. Daarnaast levert i-Mania je fiets telefoonhouder op korte termijn.

Als je de bestelling voor 17.00 uur plaatst, wordt het pakketje dezelfde dag al verzonden. De verzendkosten worden daarbij zo laag mogelijk gehouden.

Behaal maximaal gemak en gebruik je smartphone op veilige wijze op de fiets, door een fiets telefoonhouder te bestellen bij i-Mania, specialist in telefoonaccessoires!

There are no search result for this landing page.