https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

Siliconen multifunctionele anti-brandende isolatiemat aangroeiwerende afvoerpad

€ 9,95

€ 28,43

65%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-10 werkdagen

1. Als bureaubladbescherming is het hartvormige oppervlak bestand tegen hoge temperaturen en isoleert het directe contact tussen het hoge temperatuur serviesgoed en het bureaublad.
2. Als afvoeropvangbak zijn de stippen op de achterkant geschikt om waterdruppels op het serviesgoed op te vangen waardoor het tafelblad of de kachel schoon en opgeruimd blijft.
3. Als aangroeiwerend serviesrek kan het polkadot-oppervlak worden gebruikt om kruidenlepels of gebruikte lepels op te plaatsen om overtollige soep of voedselresten te isoleren tegen druipend op het aanrecht of tafel en om de lepels hygiënischer en schoon te maken.
4. Als warmte-isolerende kussentje voor handclips raakt het puntvormige oppervlak de hartvorm van de hete panhandgreep gericht naar de handpalm. Het warmte-isolerende kussen oprollen of opvouwen helpt de beweging van hoge temperatuur soepkommen steamers pannendeksels bakplaten en ander kookgerei te voltooien om te voorkomen dat handen verbrand worden.
5. Als antislipmat boosterpad kan de mat op een bepaalde easy-slip desktopwerkbank effectief schuiven voorkomen wrijving verhogen en ook als aanjager voor blikopeners worden gebruikt.
6. Hardheid -50 graden (veilige werktemperatuur -40 ~ 220 graden Celsius)
7. Materiaal: siliconen
Geschikt voor: Pad.