https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

iPhone kabel

i-Mania heeft een groot assortiment aan handige iPhone kabel. De kabel die bij je iPhone geleverd wordt kan kapot gaan, je kunt hem kwijtraken of je wilt gewoon een extra kabel. Ook kan het zijn dat je kabel te kort is, of dat je het zat bent dat hij steeds in de knoop raakt.

Kies in al deze gevallen voor iPhone kabels van i-Mania. Onze iPhone kabels zijn gunstig geprijsd en van goede kwaliteit. Naast standaard iPhone kabels bieden wij ook extra lange kabels, en kabels die zo gemaakt zijn dat ze niet in de knoop raken.

Ook kan je bij ons nog iPhone kabels krijgen voor oudere types iPhone, met de 30-pins aansluiting in plaats van de moderne lightning aansluiting.

Breed aanbod aan handige iPhone kabels

Uiteraard heeft i-Mania standaard iPhone kabel voor je, die vergelijkbaar zijn met de kabel die je bij je iPhone kreeg. Je kunt deze ook krijgen in andere kleuren dan wit. Ook de opladers, die je los kunt bestellen, zijn verkrijgbaar in deze kleuren.

iPhone kabels in een kleur die je mooi vindt hebben als bijkomend voordeel dat je altijd kunt zien welke kabel van jou is. Vind je het standaardkabeltje van Apple te kort?

Dan heeft i-Mania extra lange iPhone kabel voor je, bijvoorbeeld van 2 of zelfs 3 meter lang. Als je juist een hele korte kabel zoekt, bijvoorbeeld om je iPhone met je PC of Mac te verbinden, dan kan je voor extra korte iPhone kabel ook bij ons terecht.

Dat zijn de verschillen die wij bieden op het gebied van kleur en lengte, maar daar houdt het bij ons wat betreft iPhone kabel niet mee op. Wij bieden bijvoorbeeld ook noodle style en nylon netting kabels aan.

Noodle style kabels zijn zeer plat en lijken daardoor op platte noodles, vandaar de naam. Je kunt deze iPhone kabel gemakkelijk oprollen en ze raken niet snel in de knoop. Ook nylon netting iPhone kabels zullen niet in de knoop raken.

Daarnaast gaan ze door de bekleding met nylon minder snel kapot. Heb je zowel oudere als nieuwe iPhones in huis?

i-Mania heeft daarvoor multifunctionele iPhone kabel in huis, die op zowel oudere (tot en met de iPhone 4S) als nieuwere iPhones passen. Je kunt daarvoor ook dezelfde oplader gebruiken.

Je hebt je iPhone kabel snel in huis

Bij een kapotte kabel wil je niet lang hoeven wachten op een nieuwe kabel. Gelukkig biedt i-Mania snelle levering van iPhone kabel en andere accessoires.

Bestel je voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag al, of het moet toevallig zo zijn dat het artikel niet op voorraad is.

Bestellen en betalen gaat gemakkelijk via onze gestroomlijnde website. iPhone kabel in allerlei soorten en maten koop je voordelig bij i-Mania!