https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Shopping Cart:

0 item(s)

Katapult kopen

Wil je een katapult kopen, dan zijn er niet zo heel veel plekken waar je dit kunt doen. Gelukkig kan je bij i-Mania wel een mooie en goede katapult kopen. We bieden je een stevig model van metaal met een stevige rubberen band.

Ga je een katapult kopen, dan is het belangrijk om te weten dat je een katapult nooit als wapen mag gebruiken. Een katapult is alleen bedoeld voor thuisgebruik. Je kunt er bijvoorbeeld blikjes mee omkegelen in de achtertuin.

Daarnaast gebruiken ook vissers vaak een katapult, om aas op de juiste plek te krijgen. Ga je bij i-Mania een katapult kopen voor deze doeleinden, dan wensen wij je veel plezier.

i-Mania is niet verantwoordelijk voor mensen die een katapult kopen en hem verkeerd gebruiken. Onze katapulten zijn niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar.

Een katapult kopen? Kies uit onze fraaie en handige modellen

Bij i-Mania kun je een katapult kopen voor slechts 5,95 euro. Al onze katapulten gaan bij correct gebruik lang mee en zijn gunstig geprijsd. Denk je hem vaak te gaan gebruiken, kies dan een professioneel model zoals deze, want deze zijn zeer hand in gebruik.

Onze katapulten hebben een handvat met anti-slip bescherming, zodat de katapult niet uit je hand schiet. Het elastiek is vaak gemaakt van rubber latex en vaak wordt leer gebruikt als houder voor het projectiel.

Veel modellen zijn te demonteren, waardoor je ze gemakkelijk op kunt bergen. Je kunt bij i-Mania ook een katapult kopen waar je al een aantal metalen balletjes bij krijgt. Je kunt veel plezier beleven als je een katapult gaat kopen bij i-Mania.

Onze katapulten maken gericht schieten mogelijk. Na een tijdje merk je dat je steeds beter gaat schieten en je zult er daardoor ook steeds meer plezier aan beleven.

Snel en gemakkelijk een katapult kopen

Bij i-Mania is het heel gemakkelijk om een katapult te kopen. Je doorloopt met gemak ons gestroomlijnde bestel- en betaalproces. Vervolgens wordt je katapult snel geleverd, want bestel je voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag al.

Wij hanteren slechts lage verzendkosten, en tezamen met de aantrekkelijke prijs van onze katapulten kan je dus een katapult kopen voor weinig geld. De goede kwaliteit zorgt ervoor dat je er langdurig plezier aan kunt beleven.

Een katapult kopen doe je bij i-Mania, de specialist in gadgets en smartphone- en tabletaccessoires!

There are no search result for this landing page.