https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

MacBook Air hoes

Met een MacBook Air hoes bescherm je je kostbare en dierbare MacBook Air tegen stoten, krassen en vallen. De aanschaf van je MacBook Air heb je vast wel gevoeld in je portemonnee, en dus ben je er zuinig op. Hoewel Apple stevige laptops maakt, kunnen ze zeker kapot gaan.

Met een MacBook Air hoes minimaliseer je het risico dat je MacBook Air kapot gaat door bijvoorbeeld een val, en hou je het uiterlijk van je laptop langer mooi.

Je kunt een MacBook Air hoes bij i-Mania kopen tegen een aantrekkelijke prijs, een prijs die zo laag is dat er eigenlijk geen reden meer is je MacBook niet van dit stuk bescherming te voorzien.

Bovendien hanteren wij een snel en gemakkelijk bestel- en betaalproces, waardoor je je MacBook Air hoes binnen de kortste keren en met zo min mogelijk gedoe in huis hebt.

Een stevige MacBook Air hoes in een mooie kleur of met een bijzondere print

Als het gaat om een goede, stevige MacBook Air hoes, biedt i-Mania je volop keuze. De meeste hoezen die wij verkopen zijn gemaakt van hard plastic. Deze stevige plastic MacBook Air hoes doe je om je MacBook heen.

Dit geeft je een stuk bescherming, terwijl de hoes toch zeer dun is. Je MacBook wordt er dus niet veel dikker van. Aan de onderkant van deze hoezen zitten rubberen voetjes. De ruimte die deze voetjes creëren zorgen voor een goede warmteafvoer.

Je kunt deze MacBook Air hoes kopen in talloze kleuren, van vrouwelijk tot fel of zeer stoer. We hebben ze echter ook in transparant, als je zo veel mogelijk het uiterlijk van je MacBook wilt behouden. Wil je iets extravaganters, dan hebben wij ook hoezen met leuke prints.

Kies bijvoorbeeld voor een MacBook Air hoes met de print van een Britse of Amerikaanse vlag, of voor een luipaardprint. Bekijk wel even of de MacBook Air hoes die je koopt geschikt is voor jouw model MacBook.

Dit hangt ten eerste van het aantal inches af, maar ook van het type MacBook Air dat je hebt. Dit type kan je vinden op de onderkant van je MacBook.

Is dat type hetzelfde als in de beschrijving van de MacBook Air hoes op onze website, dan kan je de hoes zonder problemen gebruiken.

i-Mania biedt ook een zachte MacBook Air hoes van imitatieleer, die je om je laptop heen kunt doen als je hem vervoert. Zo voorkom je krassen en schade door stoten.

Je MacBook Air hoes wordt snel geleverd

Zoals gezegd hanteren wij een handig en overzichtelijk bestel- en betaalproces.

Betaal bijvoorbeeld gemakkelijk via iDeal.

Bestel je je MacBook Air hoes niet te laat op de dag, dan verzenden wij hem dezelfde dag al.

Zo kan je je MacBook snel van goede bescherming voorzien.

Een MacBook Air hoes van i-Mania ziet er mooi uit en beschermt je kostbare MacBook Air.