https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Shopping Cart:

0 item(s)

USB Lader

Met een USB Lader kan je je telefoon of tablet aan elk stopcontact opladen. Je hebt alleen het juiste kabeltje nodig.

i-Mania heeft een breed aanbod aan leuke en mooie USB Laders. Je kunt dezelfde USB Lader gebruiken voor meerdere mobiele apparaten.

Dus heb jij een iPhone en je huisgenoot een Android toestel, dan kun je de USB Lader met elkaar delen.

Alleen het kabeltje, dat je overigens ook bij ons kunt verkrijgen, is dan anders.

Bestel voordelig een USB Lader

Uiteraard krijg je bij je mobiele apparaat ook een USB Lader bijgeleverd. Deze kan echter kapotgaan, vooral als je hem vaak vervoert. Ook kan het zijn dat je een extra USB Lader wilt hebben, bijvoorbeeld voor op je werk of voor in het huis van je vriend of vriendin.

USB Laders van de makers van je smartphone of tablet zijn vaak nogal duur. Gelukkig kun je bij i-Mania voor veel minder geld een USB Lader kopen. Niet alleen qua vorm, maar ook qua functionaliteit vind je bij ons veel variatie.

Kijk even rond in ons assortiment en vind de USB Lader die bij je past! Wij verkopen uiteraard standaard USB Laders, zoals die ook verkocht worden door de fabrikant van je smartphone of tablets. We hebben echter ook laders in bijzondere kleurtjes en vormen.

Dit staat ten eerste al leuk, maar je kunt zo ook altijd zien welke USB Lader van jou is. Ook kan je bij i-Mania een USB Lader kopen waar meerdere apparaten tegelijkertijd op aangesloten kunnen worden.

Koop bijvoorbeeld een USB Lader waar je 2 smartphones of tablets tegelijk mee op kunt laden, of zelfs 4! Dit hoeven dan niet eens dezelfde apparaten te zijn, je kunt bijvoorbeeld gerust een iPhone en een Samsung toestel tegelijk opladen.

Beschik je daarvoor niet over de juiste kabeltjes, dan kun je hiervoor ook bij i-Mania terecht, want wij zijn een specialist in talloze smartphone- en tabletaccessoires voor alle gangbare merken.

Overigens bben wij ook USB Laders voor in de auto, ook direct te bestellen. Maak je een flinke rit, dan is je smartphone of tablet daarna weer helemaal opgeladen.

Bestel je USB Lader snel en gemakkelijk

Ons aanbod aan USB Laders en overige accessoires is beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen en onder gunstige voorwaarden.

Is je USB Lader kapot, dan wil je zo snel mogelijk een nieuwe. Bij ons geldt als je voor 17.00 uur bestelt, dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden.

Wij hanteren lage verzendkosten, vanaf €2,95.

USB Lader nodig? Bij i-Mania heb je volop keuze, betaal je niet teveel en heb je je USB Lader snel in huis!

Gerelateerde USB Lader artikelen:


 

There are no search result for this landing page.