https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

Voor iPad Air 2020 10.9 360 Graden Rotatie PC + Siliconen Schokbestendige Combinatiecase met Holder & Hand Grip Strap & Neck Strap & Pen Slothouder (Kleurrijk+Rosé Goud)(Kleurrijk+Rosé Goud)(Kleurrijk+Rosé Goud)(Kleurrijk+Rosé Goud)

€ 23,95

€ 43,55

45%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 4-8 werkdagen

. 360 graden roterende beugel: Op de achterkant van de behuizing ingebouwde 360 graden handband??? de verstelbare handgreep van de handgreep biedt een flexibelere en handigere manier om uw tablet te gebruiken tijdens het werk zeer geschikt voor werk studie kinderen buitenreizen.
2. Ingebouwde Pencil holder&Pencil draadloos opladen: gemakkelijk om je tabletpotlood op je tablet te dragen en te gebruiken wanneer je maar wilt. Ondersteuning pencil draadloos opladen in overeenstemming met de Pencil magnetische draadloze oplaadtechniek??? dat maakt draadloos opladen en koppelen mogelijk zonder de behuizing te verwijderen. (Potlood is NIET inbegrepen).
3. Draag schouderband: De behuizing bevat een verstelbare en verwijderbare schouderband die rond de schouder gedragen kan worden. U het achter het autostoeltje hangen het kan ook verticaal of horizontaal op een veiligere manier worden gedragen tijdens reizen of andere buitenactiviteiten.
4. Shockproof bescherming geval: Deze zaak is geslaagd voor de militaire rang drop test. Drielaags schokabsorberende structuur biedt een perfecte bescherming tegen onbedoelde valkans stoten en impact. En de verhoogde randen kunnen de camera beschermen.
5. Materiaal: Gemaakt van PC en zachte siliconen buitenschil biedt een uitgebreide bescherming. Het beschermt apparaten adequaat tegen de normale krassen vuil scheur en slijtage.


Geschikt voor: iPad.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: