https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

Wii controller kopen

Als je Wii controller kapot gaat, maar je wilt je Wii blijven gebruiken, dan kan je voor weinig geld bij i-Mania een nieuwe Wii controller kopen. Je kunt ook een extra Wii controller kopen als je met meer vrienden of familieleden tegelijkertijd wilt spelen.

Ook als je Wii niet zoveel meer gebruikt wordt en je het te duur vindt om de officiële Nintendo Wii controller te kopen, dan is ons aanbod interessant.

Een Wii controller kopen bij i-Mania betekent dat je over precies dezelfde functionaliteit beschikt, voor een fractie van de prijs.

Wij leveren snel en onder gunstige voorwaarden, dus wil je verdergaan met gamen op je Wii, kies er dan voor om bij ons een Wii controller te kopen.

Een goede Wii controller kopen tegen een gunstige prijs

Ga je een Wii controller kopen, dan is het mooi als deze goedkoop is, maar hij moet wel over alle functionaliteiten beschikken die ook op een originele Wii controller van Nintendo zit. Gelukkig kun je op dat vlak gerust een Wii controller kopen bij i-Mania.

De bewegingssensor, de luidspreker, de nunchuck met analoge stick, de trigger aan de onderkant van de remote, de indicatieled voor het nummer van de speler, noem het maar op, alles zit erop.

Je kunt dus alle games die je met de Nintendo controller speelt, ook spelen met onze Wii controller. Je kunt bij i-Mania een Wii controller kopen in meerdere kleuren. Natuurlijk is wit beschikbaar, maar bijvoorbeeld: zwart, rood, roze en blauw zijn ook mogelijk.

Zou het geen leuk idee zijn om voor iedere speler een Wii controller te kopen in een andere kleur? Het is ook mogelijk om de remote en de nunchuck los te bestellen, als je slechts één van beide onderdelen nodig hebt.

Naast dat je een Wii controller kunt kopen kun je bij i-Mania ook andere Wii accessoires bestellen, zoals een motion sensor bar of adapters/kabels. Wil je niet teveel geld meer uitgeven aan je Wii, dan kan je dankzij i-Mania weer prettig gamen voor weinig geld.

Het zou jammer zijn als je om financiële redenen je Wii niet meer zou gebruiken, terwijl je er nog plezier aan beleeft.

Je Wii controller snel in huis

i-Mania hanteert een gemakkelijk, gestroomlijnd bestel- en betaalproces. Daarnaast zijn de levertijden zeer kort, zodat je snel weer kunt gamen op je Wii.

Ga je een Wii controller kopen voor 17.00 uur, dan verzenden wij deze controller dezelfde dag nog.

Je Wii hoeft niet in de kast en je hoeft ook niet veel geld uit te geven, dankzij de mogelijkheid om een Wii controller te kopen bij i-Mania!