https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

 

Shopping Cart:

0 item(s)

Kabel iPhone 6

Heb je om een bepaalde reden een kabel voor je iPhone 6 nodig, dan kan je hiervoor terecht bij i-Mania.

Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat de kabel die bij je iPhone 6 zat kapot gaat, of dat je een extra kabel wilt hebben, om je iPhone bijvoorbeeld op je werk op te kunnen laden.

Ook kan het zijn dat je een ander type kabel voor je iPhone 6 zoekt dan het standaardkabeltje van Apple. Het aanbod aan iPhone kabels van i-Mania is zo uitgebreid dat wij vast ook de kabel voor de iPhone 6 aanbieden die jij zoekt.

Een lightning kabel voor de iPhone 6 in allerlei soorten en maten

De iPhone 6 werkt met de 8-pins lightning standaard, de vervanger van de brede 30-pins aansluiting die tot en met de iPhone 4S gebruikt werd. Bij i-Mania kan je een standaard lightning kabel voor de iPhone 6 kopen, maar ook allerlei bijzondere exemplaren.

De standaardkabel is uiteraard bij ons verkrijgbaar, in meerdere kleuren. Een bijzondere kleur is handig, want dan kan je altijd zien welke kabel bij jouw iPhone 6 hoort. Daarnaast bieden wij extra lange, of juist kortere kabels aan.

Een extra lange kabel voor de iPhone 6 is handig om de grond te bereiken bij een hooggeplaatst stopcontact. Een extra kort kabeltje is bijvoorbeeld handig voor als je je iPhone op je laptop aansluit, waarbij een lang snoer alleen maar in de weg zit.

Naast gewone lightning kabels biedt i-Mania ook noodlestyle en nettingstyle kabels aan. Een noodlestyle kabel voor de iPhone 6 ontleent zijn naam aan dat hij zo plat is als (platte) noodles.

Dit heeft als voordeel dat je deze kabel voor de iPhone 6 gemakkelijk op kunt rollen, waarbij hij zelden tot nooit in de knoop raakt. Dit laatste geldt ook voor nettingstyle kabels, die omkleed zijn met nylon.

Het nylon zorgt tevens voor extra stevigheid, waardoor deze kabel voor je iPhone 6 niet snel kapot zal gaan. Tot slot kunnen we de multifunctionele kabels noemen, waarmee je bijvoorbeeld zowel een oudere iPhone als een nieuwe iPhone kunt opladen.

Uiteraard is elke kabel voor de iPhone 6 die wij verkopen niet alleen geschikt voor het opladen van je iPhone, maar ook voor data-overdracht.

Je hebt je kabel snel in huis

Zit je verlegen om een kabel voor je iPhone 6, dan wil je er niet te lang op wachten.

Bestel je voor 17.00 uur, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog.

Je kunt snel weer alles doen met je iPhone.

i-Mania is dé specialist in Apple accessoires, waaronder lightning kabels voor je iPhone 6!

 

There are no search result for this landing page.