https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

Lightning kabel

Met een lightning kabel ontdek je het ultieme gebruiksgemak van je iPod, iPhone of iPad. Een zeer handig kabeltje dat zich eenvoudig laat aansluiten aan je Apple apparaat.

Eén van de meest voorkomende onhandigheden die je tegen kunt komen met het gebruik van een USB-kabel of iets soortgelijks tref je in ieder geval niet met een lightning kabel. Bij een lightning kabel maakt het niet uit of je hem ondersteboven erin steekt.

Wat echter nog steeds vaak voorkomt is dat mensen de kabels weleens misplaatsen. Bij i-Mania bieden we je de oplossing voor dit probleem.

Met ons zeer uitgebreide assortiment heb je meer dan voldoende keuze; voor een lightning kabel en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Heb je een extra lightning kabel nodig voor op kantoor, of zoek je een handigere oplossing in een langere of juist kortere lightning kabel? Wij hebben het voor je!

Razendsnel dataoverdracht dankzij een lightning kabel

Je hebt geen Mac nodig om je iPhone te synchroniseren, wel heb je een lightning kabel nodig. Die vind je bij ons. De aansluiting met aan de ene kant USB en aan de andere kant de iPhone-ingang geeft je alle mogelijkheid om deze aan te sluiten zoals jij dat wilt.

Of het nu is om je apparaat op te laden of om data over te dragen, het gaat razendsnel. Tenslotte heet het niet voor niks een lightning kabel. Wij geven je niet alleen alle keuze vanuit een praktisch oogpunt voor je lightning kabel, het mag er ook nog eens leuk uitzien.

Waarom niet? Verschillende leuke en frisse kleuren ontdek je bij ons, wat stiekem ook een beetje handig is, want zo raak je ze niet gauw kwijt.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Tegenwoordig loopt iedereen met een smartphone en in ieder huishouden is wel een tablet te vinden. Dat is ook de bestaansreden van i-Mania.

Wij vonden het onzin dat er zo weinig aanbod online was van de leukste en meest handige accessoires voor je smartphone, tablet en nog veel meer. Naast genoeg keuze in o.a.

lightning kabels ontdek je bij ons een enorm aanbod aan de meest uiteenlopende accessoires voor je toestel van Apple, Samsung, HTC en nog veel meer.

Wij bieden je ons assortiment aan tegen zeer goede prijzen, streven naar een snelle levering en geven je ondanks ons enorme aanbod van meer dan 50.000 artikelen, toch een handige manier om snel jouw spullen te vinden.

Onze webshop is zo ingericht dat je snel en eenvoudig je artikelen kan vinden. Blijf onze webshop in de gaten houden, aangezien we deze regelmatig updaten met de laatste accessoires. Je lightning kabel koop je bij i-Mania.


 lightning kabel geschikt voor elke iPhone en iPad