https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

MacBook Air case

Een MacBook Air is een kostbaar bezit, en daarom is een MacBook Air case geen overbodige luxe. Met een MacBook Air case is de kans groter dat je MacBook een ongelukkige val heelhuids doorstaat.

Ben je op zoek naar een geschikte case of hoesje voor je MacBook Air, dan zit je goed bij i-Mania. Niet alleen hebben wij verschillende types cases en hoesjes, we hebben ze ook in verschillende kleuren.

Een stijlvolle MacBook Air case beschermt je MacBook niet alleen, het ziet er ook leuk uit.

Een MacBook Air case van stevig, hard plastic

Of je nu het 11.6 of 13.3 inch MacBook Air model hebt, wij hebben de geschikte MacBook Air case voor je. Kies bijvoorbeeld voor een hard plastic beschermingshoesje.

Dit hoesje is zo gemaakt dat je MacBook Air er precies in past. De case biedt dan bescherming aan je kostbare laptop, omdat hij gemaakt is van stevig, hard plastic.

Deze MacBook Air case is zeer dun en toch zeer stevig, zodat je voldoende bescherming krijgt, zonder dat je MacBook veel dikker wordt. Dit type MacBook Air case heeft rubbervoetjes aan de onderkant, die zorgen voor een betere warmteafvoer.

Bekijk wel even welk type MacBook Air je hebt, want hij is alleen voor bepaalde modellen geschikt. Het typenummer kan je vinden onderop je MacBook. Je kunt kiezen uit vele kleuren, zoals stoer zwart of grijs, maar ook vrouwelijk roze of paars, naast vele andere kleuren.

Er zijn effen hoesjes beschikbaar, maar bijvoorbeeld ook cases met een luipaardprint of retro Britse of Amerikaanse vlag. Deze cases zijn beschikbaar tegen gunstige prijzen, dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

i-Mania biedt naast hard plastic cases ook een magic folder sleeve voor je MacBook Air. Deze is gemaakt van imitatieleer en je kunt je MacBook er zo inschuiven. Deze MacBook Air case biedt bescherming tegen stoten en krassen.

Bestel je MacBook Air case snel en gemakkelijk

i-Mania hanteert een snel en gemakkelijk bestel- en betaalproces. Onze webwinkel is overzichtelijk ingedeeld en biedt opties voor vooruitbetalen, betalen via iDeal of onder rembours.

In de meeste gevallen, als je niet te laat bestelt, wordt je MacBook Air case al op de dag van bestelling naar je verzonden. Afhankelijk van je bestelling en hoe duur deze is, verzenden we het pakketje via de brievenbus, of anders via pakketpost.

Verzending via pakketpost is iets duurder, maar dan is je pakketje wel verzekerd en krijg je een track & trace nummer om je bestelling te kunnen volgen. Zorg goed voor je kostbare MacBook met een MacBook Air case van i-Mania!